S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Aranızda Digiturk kullanan var mı? Eğer kullanan varsa birkaç sorum olacak. Ancak sormadan önce şunu merak ediyorum: Siz ne kadar ödüyorsunuz?

İlk sorum şu: Kutulu şekilde Digiturk kurulumu yapıldığında kurulum ücreti alıyorlar mı?
İkinci sorum: İlk anlaşma sırasında toplam ne kadar ödeme yapılıyor?
Bir diğer sorum ise şu: İnternette bazı yorumlarda “Digiturk pişmanlıktır, almayın, aldırmayın.” şeklinde ifadeler gördüm. Sebebini sorduğumda, üye olmanın 2–3 dakika sürdüğünü; ancak iptal sürecinin oldukça zor ve uğraştırıcı olduğunu söylüyorlar.

Bu konuda deneyimi olan varsa bilgi verebilir mi?

Merhaba arkadaşlar,

Aranızda Digiturk kullanan var mı? Eğer kullanan varsa birkaç sorum olacak. Ancak sormadan önce şunu merak ediyorum: Siz ne kadar ödüyorsunuz?

İlk sorum şu: Kutulu şekilde Digiturk kurulumu yapıldığında kurulum ücreti alıyorlar mı?
İkinci sorum: İlk anlaşma sırasında toplam ne kadar ödeme yapılıyor?
Bir diğer sorum ise şu: İnternette bazı yorumlarda “Digiturk pişmanlıktır, almayın, aldırmayın.” şeklinde ifadeler gördüm. Sebebini sorduğumda, üye olmanın 2–3 dakika sürdüğünü; ancak iptal sürecinin oldukça zor ve uğraştırıcı olduğunu söylüyorlar.

Bu konuda deneyimi olan varsa bilgi verebilir mi?
Hangi amaçla kullanacağınız önemli Süper Lig vs. için kullanacaksanız TOD da alabilirsiniz TV paketi olan. Daha uygun oluyor kutuya göre.

TOD konusunda sonuçta internet yayını olduğu için kutu kadar kaliteli olmayacaktır. Fiyat konusunda da yarı yarıya fark var neredeyse.

1772242298175.webp 1772242294925.webp

250 TL olan sadece tuttuğun takımın maçlarını kapsıyor süper lig'de.

Yanlış hatırlamıyorsam 2016-2017 yıllarında (daha eski de olabilir emin değilim) eve Digitürk bağlatmıştık ve bir sorun yaşamamıştık kullanımda. Fakat fiyatının çok fazla yükselmesinden dolayı iptal etmek istedik. İptal aşamasını çok fazla uzattılar ve çok fazla uğraştırdılar. O yüzden eve bir daha kutulu Digitürk üyeliği sokmadık. Yani o zamanlar hizmeti iptal etmek cidden de aşırı zordu. Şu zamanda bile iptal konusunda çok çok fazla sorun yaşayan insan görüyorum internette.

Ben de 2 ay önce yıllık TOD TV üyeliği aldım ve memnunum açıkçası. Sadece görüntü kalitesi maçlarda 1080p olmasına rağmen, sanki 480p gibiymiş gibi geliyor bana. Onun dışında tabii keşke maçlar aynı anda 2 farklı yerden izlenebilse. Maç sırasında da internette söylenen şeylere göre hiç yayından atma, kopma gibi şeyler yaşamadım. Tüm maçları kesintisiz şekilde izledim.

Şahsen ben TOD TV öneririm.

Digitürk alınabilir. Öncelikle bilmeniz gerekenler:
1- Üyeliğinizi yenilerken size özel fiyat bu son vb gibi algı yapacak arayan onursuzlar. İnanmayın. 550₺'ye tamam dedim, 1 hafta sonra millet 350₺'ye aldı. :D
2- Alacaksanız kesinlikle kutu almayacaksınız. Üzerine basa basa söylüyorum. Kutu alırsanız kanser olursunuz. Rastgele kanallar silinir, kanal aratmakla uğraşırsınız. Arayüzü aşırı yavaştır, kanser olursunuz. 2026 yılındayız hala 10 yıllık kutu yolluyorlar. Ben 1 sene kutuyla kullandım, 3 kere kutu değiştirdim, her biri ayrı problemdi. Bundan dolayı modül başvurusu yaptım. Aylık 10₺ farkla modüle geçebiliyorsunuz. Kutu'dan bir farkı yok, aynı yayını alıyorsunuz ama kutu derdi, yavaşlık vb gibi saçma problemler olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Digitürk alacaksan 7. ayda al o zaman uygun satıyorlar kurulum ücretsiz, tek sıkıntı herhangi bir sıkıntıda Digitürk servisine 36kmden uzaksan para istiyorlar.

Alınmaz yağmurda karda hava köütüleştiğinde yayın gidiyordu.Kaç kere kutu değişti düzelmedi hiç tavsiye etmem sinir hastası eder adamı .