Detaylar
Kim cevapladı?Türk Telekom önermem dayı, pişman olursun aman diyim.
- Makaleler
- 2
Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleri çok kötü. Türk Telekom altyapısı kullanıyolar ama altyapı yönetimi çok kötü. Zaten dijitürk internet kullanan bu zamana kadar ben bile görmedim.Yeğenler kullanan var mı? Kampanyalı şekilde eve ikinci interneti alayım diyorum. Normalde aklımda yoktu da bugün sendika gurubundan geldi, babam maç futbol seviyor.
Eki Görüntüle 255845
Halo
Becerikli
Yeğenim TT'den TürkNet'e geçtim, TT altyapısında süper derece fark etti.Türk Telekom önermem dayı, pişman olursun aman diyim.
İnternetle işim yok zaten, amaç babam maç programlarından kanallarından.Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleri çok kötü. Türk Telekom altyapısı kullanıyolar ama altyapı yönetimi çok kötü. Zaten dijitürk internet kullanan bu zamana kadar ben bile görmedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Daha iyi alternatifler var. Amacınız sadece maç izlemekse TV+ Digiturk BeinSports düşünün.Yeğenim TT'den TürkNet'e geçtim, TT altyapısında süper derece fark etti.
İnternetle işim yok zaten, amaç babam maç programlarından kanallarından.
Halo
Becerikli
Sağ ol yeğenim.Daha iyi alternatifler var. Amacınız sadece maç izlemekse TV+ Digiturk BeinSports düşünün.
- Makaleler
- 2
Sen de sağ ol dayı
klaizee
Yetkin
Türk Telekom altyapısında hizmet sunuyor, Türk Telekom IP adresleri ile çalışıyor ama hizmetin Türk Telekom kalitesi ile uzaktan yakından alakası yok. Saçma sapan paket kayıpları ve ping değerleri. Arkadaşın ailesi de sırf bu maç muhabbeti için bağlattı, arkadaş aramızda dalga konusu oldu. Kısacası asla ve asla önermiyorum.
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
Vay be bizim mahallede Selçuk diye biri vardı, rahmetli iyi adamdı Digitürkü pek severdi hep maç izlerdi Allah rahmet eylesin.
Amaç maç izlemekse Akbank bi tane platformun kodunu veriyor 1 aylık, eş dosta veriyordum ben sorarsınız eşe dosta. Olmadı turuncu forumda illaki uygun yollu veren vardır o da olmadı artık burada dillendirmeyeyim. 
Amaç maç izlemekse Akbank bi tane platformun kodunu veriyor 1 aylık, eş dosta veriyordum ben sorarsınız eşe dosta. Olmadı turuncu forumda illaki uygun yollu veren vardır o da olmadı artık burada dillendirmeyeyim. diğerlerinden çok ta bi farkı yok hocam. Yaşayabileceğin sorunlar altyapından ve yaşadığın bölgeye göre değişiyor bunuda denemeden bilemessin,Yeğenler kullanan var mı? Kampanyalı şekilde eve ikinci interneti alayım diyorum. Normalde aklımda yoktu da bugün sendika gurubundan geldi, babam maç futbol seviyor.
Eki Görüntüle 255845
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-