Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Site çok karışık geldi bana pek güvenemedim ben. Onun yerine İtemsatış'tan öneririm.
Ticaret Bakanlığı'nda ETBİS kayıtları var. ETBİS kaydı olduğu için güvenilir demek istiyorum, ama alışveriş yapmadım. Zamanında bazı yayıncılara sponsor olmuşlar sanırım. Şikayetvar'daki şikayetlere de çoğunlukla dönüş yapmışlar. Karşımızda kurulduktan sonra kaybolan bir şirket yok gibi.
Dediğim gibi, kendim alışveriş yapmadım hiç ama durumlar böyle. Deneyeceksen ufak bir meblağ ile dene.
Dediğim gibi, kendim alışveriş yapmadım hiç ama durumlar böyle. Deneyeceksen ufak bir meblağ ile dene.
İtemsatış'tan dolandırılma ihtimaliniz daha yüksek.Site çok karışık geldi bana pek güvenemedim ben. Onun yerine İtemsatış'tan öneririm.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Ticaret bakanlığı'nda ETBİS kayıtları var. ETBİS kaydı olduğu için güvenilir demek istiyorum ama alışveriş yapmadım. Zamanında bazı yayıncılara sponsor olmuşlar sanırım. Şikayetvar'daki şikayetlere de çoğunlukla dönüş yapmışlar. Karşımızda kurulduktan sonra kaybolan bir şirket yok gibi.
İzlediğim bütün YouTuber'lara sponsor. Videoda alışveriş yapıyorlar İtemsatış gibi de değil satan direkt site.
Silverback Gorilla
Üstün
İzlediğim bütün YouTuber'lara sponsor. Videoda alışveriş yapıyorlar İtemsatış gibi de değil satan direkt site.
Hocam İtemsatış'ta satıyor kendisi satıyor. Bir bakın.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
İtemsatış'tan dolandırılma ihtimaliniz daha yüksek.
Direkt İtemsatış'ın sattığı ürün güvenilir olur mu?