egenowbusy

Uzman
Makaleler
1
Türk Telekom'a yeni abonelik için başvurdum. 846 TL ödedim ve ertesi gün kurye geldi. Yasal işlemler tamamlandıktan sonra SIM kartını verdi. Bir gün oldu, hâlen sinyal yok. Bugün ise X'ten yazdım, beni aradılar. "Sistemsel arıza olmuş, yeniden başvurun." dediler, "Yeniden kurye gelecek." dediler. E ben kredi kartımla 846 TL ödedim, tekrar bir daha mı 846 ödeyeceğim ben, yoksa sadece kurye gelip yeni SIM kartını mı verecektir? İptal etsem iptal olur mu? Beklenen provizyon yazıyor işlemi bayiiden yapmak istiyorum.

Hocam kuryenin tekrar gelmesi için ücret ödeme şart değilse çağırın. Eğer çözemiyorsanız bir Türk Telekom bayiisine uğrayıp olayı anlatıp destek rica edin. Umarım 846 TL’niz yanmaz. Ama bence iptali bir deneyin derim. Ayrıca 26 yaş altıysanız Vodafone tercih edebilirsiniz, yeni hat müşterilerine çok cazip kampanyaları olabiliyor.

Hocam kuryenin tekrar gelmesi için ücret ödeme şart değilse çağırın. Eğer çözemiyorsanız bir Türk Telekom bayiisine uğrayıp olayı anlatıp destek rica edin. Umarım 846 TL’niz yanmaz. Ama bence iptali bir deneyin derim. Ayrıca 26 yaş altıysanız Vodafone tercih edebilirsiniz, yeni hat müşterilerine çok cazip kampanyaları olabiliyor.
Perşembe günü bayiiden hat aldım artık direk açıldı içinde de 100GB var 6 aylık ayrıca hoşgeldin 50 GB paketini bile aktif etmedim daha :) Bir daha Online başvuru yapmamayı planlıyorum. Bayiideki çalışan kapıda yaptıysa resim yüz doğrulaması vs. karanlık çıktığı içindir diyor. Başvuruyu da iptal ettim kurtuldum.

Hocam kuryenin tekrar gelmesi için ücret ödeme şart değilse çağırın. Eğer çözemiyorsanız bir Türk Telekom bayiisine uğrayıp olayı anlatıp destek rica edin. Umarım 846 TL'niz yanmaz. Ama bence iptali bir deneyin derim. Ayrıca 26 yaş altıysanız Vodafone tercih edebilirsiniz, yeni hat müşterilerine çok cazip kampanyaları olabiliyor.

Vodafone tercih etmiyorum hız konusunda genel olarak çok kötü amacım karalamak değil ayrıca GSM'de VPN protokollerini (Wireguard olsun WARP olsun) çalışmayan engellenen tek operatör.