Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Pazar payımız yüksek bu arada. Gerçekten ciddiye alınması gereken önemli bir pazarız aslında. Birçok Avrupa ülkesinden fazla etkileşim ve para sağlıyoruz.TR bunların pazar payının %5'i bile var mıdır şüpheli.
Beni bu ülkeden Hz kim varsa kurtarsın, Edirne'nin 1 metre batısına bıraksın lütfen.
- Makaleler
- 23
Beni baglamiyor. Cunku ben oyunlari dijital alan birisi degilim. Fakat insanlari bu denli kisitlamak, hem insan haklarina hem de dijital oyun servislerini kullanan bireylerin psikolojisi acisindan sakincali. Once yurt disi alisverisini tamamen bitirdiler. Simdi de dijital dunyaya olan erisime engel getiriyorlar. Kuzey Kore'nin Middle East versiyonu.
Gel de ülkeye faydalı ol şimdi.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sizi de bağlıyor çünkü siz oyunu fiziksel disk olarak alsanız bile aynı sorunla karşılaşacaksınız.Beni baglamiyor. Cunku ben oyunlari dijital alan birisi degilim.
"Oyun sağlayıcı"sı dağıttığı oyunu dijital/fiziksel ayırt etmeden Türkiye marketinde aynı oyunu satacak. Bu Almanya'da zaten böyle.
Örnek, yeni bir Max Payne veya Wolfenstein oyunu çıktı. Çok fazla kan, Nazi emblemi vs var. Bunlar Türkiye hükümetinin isteğine göre sansürlenebilecek. Ve Türkiye marketinde resmi olarak sadece bu versiyon satılabilecek.
PC Gaming Wiki'ye girin ve yetişkin oyunların çoğuna bakın. Almanya için böyle benzer notlar olur. "Almanya'da sansürlü", "Almanya'da kan efektleri yok" vs gibi.
Bunlar örnekti. İlla kan olmasına gerek yok. LGBT, özgürlük, hukuk vs, kısaca bir sanat eserindeki her şeyi kafalarına göre sansürleyebilirler.
Orta doğuda Spider-Man oyunlarında LGBT bayrakları yok mesela...
- Makaleler
- 23
Ben direkt oyuna para vermiyorum. Kutulu oyun olarak istediklerimi aldim. Kalan oyunlari PC'de korsan olarak oynuyorum. Ya da cok sevdigim bir oyunsa ikinci el sitelerinden satin aliyorum. Yurt disindan oyun getirenler sayesinde.Sizi de bağlıyor çünkü siz oyunu fiziksel disk olarak alsanız bile aynı sorunla karşılaşacaksınız.
"Oyun sağlayıcı"sı dağıttığı oyunu dijital/fiziksel ayırt etmeden Türkiye marketinde aynı oyunu satacak. Bu Almanya'da zaten böyle.
Örnek, yeni bir Max Payne veya Wolfenstein oyunu çıktı. Çok fazla kan, Nazi emblemi vs var. Bunlar Türkiye hükümetinin isteğine göre sansürlenebilecek. Ve Türkiye marketinde resmi olarak sadece bu versiyon satılabilecek.
PC Gaming Wiki'ye girin ve yetişkin oyunların çoğuna bakın. Almanya için böyle benzer notlar olur. "Almanya'da sansürlü", "Almanya'da kan efektleri yok" vs gibi.
Eki Görüntüle 222814
Bunlar örnekti. İlla kan olmasına gerek yok. LGBT, özgürlük, hukuk vs, kısaca bir sanat eserindeki her şeyi kafalarına göre sansürleyebilirler.
Orta doğuda Spider-Man oyunlarında LGBT bayrakları yok mesela...