Bütçe
Esnek, sorun yok.

Sir Benjamin

Başarılı
Yer
İstanbul
Tekrar merhaba, önceki konumdan belki hatırlayacağınız üzere kendime üniversite için laptop aramaktayım. Dijital oyun tasarımı için hem oyun hem de 2D-3D tasarım yapabileceğim bir alete ihtiyacım var.
Şimdiden belirteyim, önceki konudaki Amazon linkinde bir Lenovo LOQ serisinden laptop vardı ancak Amazon siparişimi anlamadığımız şekilde 2 defa iptal ettikten sonra çekirgeye üçüncü zıplayış hakkını vermeme kararı aldım. Marketlere gidip elle alma fikrine de anlamsız fiyat farkı olabileceği düşüncesinden dolayı sıcak bakmamaktayım ama bildiğiniz harika bir indirim kampanya vs. varsa değerlendirebilirim.
Ana kriterlerim zaten iyi bir oyun ve iş performansının yanında iyi bir soğutma ve mümkün olduğunca makul bir ses seviyesi, uçak çalıştırır gibi çalışmasın çünkü zamanımın büyük bir bölümü okulda geçecek gibi görünüyor. Kendiliğinden 1TB SSD ile de gelirse fena olmaz. Bu kriterleri mümkün olduğunca bir arada tutmaya çalışıyorum, bütçe konusunda bir problem yok yeter ki beni üzmeyecek ve verilen paranın hakkını verecek bir laptop olsun.

Herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim attığım Rtx 4070 ekran kartına sahip. Yani fiyat farkı çok yok. Bence benim attığım daha ideal olur. Satıcısı da Hepsiburada zaten. Sorun olmaz.

Benim attığım Rtx 4070 ekran kartına sahip. Yani fiyat farkı çok yok. Bence benim attığım daha ideal olur. Satıcısı da Hepsiburada zaten. Sorun olmaz.
Teşekkür ederim, eve gidince bakacağım.

Satıcısı da Hepsiburada zaten. Sorun olmaz.
Bunu demeyecektik. :)

19 Ekim Cumartesi günü saat 13.20 sularında kargo geldi, ancak A15'i değil F15'i yolladılar kutusunun etiketini sökmeden fark ettim. Yanlış ürün ile değişim talebinde bulunduk ve 21 Ekim Pazartesi günü yine saat 1 sularında HepsiJet kapıdan ürünü almaya geldi. Teslimat noktasından satıcıya ulaşması falandır filandır buraları geçiyorum.

Akabinde bundan 3-4 gün kadar önce HepsiBurada'dan fiyat iadesi mesajı geldi, biz iade değil değişim istediğimiz için müşteri hizmetlerini aradık. Tam bu esnada linki kontrol ettim ve fiyatın 52.499 TL'den 55.499 TL'ye arttığını gördüm. Yine de talebimizden geri durmadık ve değişim talebine devam ettik ancak iadeyi kabul edip artık mağazadan elden almaya gideceğimi düşünüyorum. Alt tarafı üniversite için alacağım bir aletin beni bu kadar bekletmesi tepeden tırnağa sinirlerimi hoplatıyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, eve gidince bakacağım.

Bunu demeyecektik. :)

19 Ekim Cumartesi günü saat 13.20 sularında kargo geldi, ancak A15'i değil F15'i yolladılar kutusunun etiketini sökmeden fark ettim. Yanlış ürün ile değişim talebinde bulunduk ve 21 Ekim Pazartesi günü yine saat 1 sularında HepsiJet kapıdan ürünü almaya geldi. Teslimat noktasından satıcıya ulaşması falandır filandır buraları geçiyorum.

Akabinde bundan 3-4 gün kadar önce HepsiBurada'dan fiyat iadesi mesajı geldi, biz iade değil değişim istediğimiz için müşteri hizmetlerini aradık. Tam bu esnada linki kontrol ettim ve fiyatın 52.499 TL'den 55.499 TL'ye arttığını gördüm. Yine de talebimizden geri durmadık ve değişim talebine devam ettik ancak iadeyi kabul edip artık mağazadan elden almaya gideceğimi düşünüyorum. Alt tarafı üniversite için alacağım bir aletin beni bu kadar bekletmesi tepeden tırnağa sinirlerimi hoplatıyor.
Yaşadığınız deneyim adına üzüldüm. Umarım hakkınızı alırsınız.