Zaten tüm bankalar dijitalleşme çabası içerisinde. Şubeye gelme de ne yaparsan yap gibisinden. Hatta kampanyalara şart koyuyorlar hesap açılışını şubeden tamamlarsanız geçersiz diye. 😄 Aksi bir durum söz konusu olmadıkça tüm işlemler halledilebilir.

Nays'tan dolayı İş Bankası hesabı açmayı düşünüyorum. Bunu dijital yoldan yapmam mümkün müdür?
Sorduğun şey "şubeye gitmeden" ise evet yapabilirsin. Telefonunu kullanarak müşteri temsilcisine bağlanıp birtakım işlem ve onayları yürütmen gerekiyordu diye hatırlıyorum. (Biyometrik doğrulama, kamera açma gibi)

Nays'tan dolayı İş Bankası hesabı açmayı düşünüyorum. Bunu dijital yoldan yapmam mümkün müdür?

Nays uygulamasını indirdikten sonra, İş Bankası hesabı aç seçeneği var orada görüntülü görüşme yoluyla hesabını oluşturabiliyorsun. Kimlik kartın ve internet bağlantın yeterli oluyor. Şubeye gitmeden hesap açarsın IBAN ve dijital bankacılık bilgilerin anında aktifleşir.

Görüntülü konuşma ile yapabiliyor. Daha geçen ziraatten açtım. Süper şube diye geçiyor. EFT ve havale ücretinin yarısını alıyor. Eskiden hiç almıyordu.