Yer
Trabzon
Merhaba arkadaşlar NV5 kasama dikey ekran kartı aparatı almak istiyorum. Kasama uygun olanı @Jumbum sitesinde mevcut ( ürün ) ancak fiyatı çok tuzlu ( kendilerine de bu ürünü ben eklettirdim ). Harici olarak 2 adet daha ürün buldum. 1'i kasamla uygun pcpartpicker sayfasında başka biri kullanıyor ( ürün ). Diğeri ise AliExpress üzerinde mevcut ( braket + kablo ) güvenilir mi bilmiyorum ama yorumları iyi gibi görünüyor. Sizin öneriniz var mı ya da hangisini almalıyım.

Bende yapmayı düşünüyordum, bir arkadaşım ekran kartımın PCI Express 5.0 girişli aparatın ise 4.0 girişli olacağı için aktarımı düşüreceği konusunu söylemişti o yüzden vazgeçtim. Sizinki de aynı şekilde. Bu konuyu da dikkate alın bence.

Bende yapmayı düşünüyordum, bir arkadaşım ekran kartımın PCI Express 5.0 girişli aparatın ise 4.0 girişli olacağı için aktarımı düşüreceği konusunu söylemişti o yüzden vazgeçtim. Sizinki de aynı şekilde. Bu konuyu da dikkate alın bence.

Hocam %1 bile değildir o kayıp. Çok da önemli değil :D. İçinizde kaldıysa almanızı öneririm.