Detaylar
Kim cevapladı?Akvaryum kasalar büyük oluyor maalesef.
Şunda olması lazım.
Şunda olması lazım.
Teacher80 66
Başarılı
Anakartı vidalarken en sağ alt ve en sağ orta vida yerine bunu takıyorsun:
www.incehesap.com
Gizli ekran kartı desteği.
Montech King 95 Pro kasamda kullanıyorum. Videosu:
Lian Li GB-001 Sarkma Önleyici Ekran Kartı Destek Braketi (G89.GB-001X.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Montech King 95 Pro kasamda kullanıyorum. Videosu:
Lemrado 4
Uzman
Anakartı vidalarken en sağ alt ve en sağ orta vida yerine bunu takıyorsun:
Gizli ekran kartı desteği.![]()
Lian Li GB-001 Sarkma Önleyici Ekran Kartı Destek Braketi (G89.GB-001X.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Montech king 95 Pro kasamda kullanıyorum. Videosu:
Ekran kartı tutacağı ne alaka onu anlamadım. Dikey ekran kartı desteği olan beyaz akvaryum kasa arıyorum ben.
Konuyu okumuyor musun? Köşesi tamamen cam istiyorum diyorum ayrıca dikey ekran kartı desteği yok bu kasanın.
Lemrado 4
Uzman
Öncelikle sakin ol tek amacım sana yardımcı olmaktı. Tamamen cam olmasının kırmızı çizgin olduğunu bilmiyordum, kenar şeritlerinden bir şey olmaz diyerek iyi niyetle önerdim beğenmediğini daha sakin bir üslup ile dile getirebilirsin. Ek olarak araştırdığım kadarıyla bu kasaya dikey ekran kartı takılıyor.Ekran kartı tutacağı ne alaka onu anlamadım. Dikey ekran kartı desteği olan beyaz akvaryum kasa arıyorum ben.
Konuyu okumuyor musun? Köşesi tamamen cam istiyorum diyorum ayrıca dikey ekran kartı desteği yok bu kasanın.
Bu da Asus'un kendi tanıtımından...Ekran kartı tutacağı ne alaka onu anlamadım. Dikey ekran kartı desteği olan beyaz akvaryum kasa arıyorum ben.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Picky 30
Üstün
Gelişme var mı hocam? Bulabildiniz mi?Dikey ekran kartı desteği olsun istiyorum, köşesi tamamen cam (akvaryum dedikleri sanırım) ve beyaz renk bir kasa arıyorum. Önerebileceğiniz model var mı? Büyük olmazsa daha iyi olur.
Eki Görüntüle 128494
Buldum çok şükür. En sevmediğim markanın kasasını beğendim. MSI MAG PANO 100R diye bir model.