Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Dikey ekran kartı desteği olsun istiyorum, köşesi tamamen cam (akvaryum dedikleri sanırım) ve beyaz renk bir kasa arıyorum. Önerebileceğiniz model var mı? Büyük olmazsa daha iyi olur.

1740658089639.webp

Anakartı vidalarken en sağ alt ve en sağ orta vida yerine bunu takıyorsun:
Gizli ekran kartı desteği.
Montech king 95 Pro kasamda kullanıyorum. Videosu:

Ekran kartı tutacağı ne alaka onu anlamadım. Dikey ekran kartı desteği olan beyaz akvaryum kasa arıyorum ben.

Konuyu okumuyor musun? Köşesi tamamen cam istiyorum diyorum ayrıca dikey ekran kartı desteği yok bu kasanın.

Ekran kartı tutacağı ne alaka onu anlamadım. Dikey ekran kartı desteği olan beyaz akvaryum kasa arıyorum ben.

Konuyu okumuyor musun? Köşesi tamamen cam istiyorum diyorum ayrıca dikey ekran kartı desteği yok bu kasanın.
Öncelikle sakin ol tek amacım sana yardımcı olmaktı. Tamamen cam olmasının kırmızı çizgin olduğunu bilmiyordum, kenar şeritlerinden bir şey olmaz diyerek iyi niyetle önerdim beğenmediğini daha sakin bir üslup ile dile getirebilirsin. Ek olarak araştırdığım kadarıyla bu kasaya dikey ekran kartı takılıyor.

Bu da Asus'un kendi tanıtımından...

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-27 173429.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-27 173429.webp
    658,5 KB · Görüntüleme: 112
  • Ekran görüntüsü 2025-02-27 174153.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-27 174153.webp
    502,2 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Ben de tam sizin aradığınız gibi bir kasa arıyorum da, bu aralar inanılmaz hoşuma gidiyor beyaz kasalar. Merak ettiğim için sordum bulabildiniz mi diye. Hiçbir fikrim yok bu konuda, fanlar hakkında filan.