Bu haliyle hayır. Kasa desteklemiyor onu. Şimdi şöyle: Fabrika çıkışı dikey desteklemeyenler için dikey montaj kiti var o arka fanın altındaki yer var ya. Orayı söküyorlar dikeye uygun PCI slotu montajlıyorlar ama senin kasanda o da mümkün olmaması lazım çünkü oranın büyüklüğü de yetersiz; arka fan da yuvaya çok yakın.
O 4 slotlu mATX uyumluları gördüm de ne yalan söyleyeyim uygulanan kasalar H3 Flow kadar küçük değiller. H3 Flow direkt bu sisteme uygunsuz gözüküyor. İnternette de sen de bakmışsındır muhtemelen 1 tane bile H3 Flow'a takmayı deneyen veya başaran göremedim.Hocam biraz araştırdım ama şunun doğruluğu ne kadardır bilmiyorum. Bu kitler genelde 7 PCI yer tutuyormuş. Benim kasada 4 yer var. Ama bazi 4 yer boyutunda kitler varmis. Bunlar kurtarır mi?
O 4 slotlu mATX uyumluları gördüm de ne yalan söyleyeyim uygulanan kasalar H3 Flow kadar küçük değiller. H3 Flow direkt bu sisteme uygunsuz gözüküyor. İnternette de sen de bakmışsındır muhtemelen 1 tane bile H3 Flow'a takmayı deneyen veya başaran göremedim.