2500 liralara Lian Li riser aldık bulabilirsiniz bu fiyatlara.Hocam 3K verilir mi ki ya dik duracak diye. Şöyle yapalım, riser kablo alayım ben sonra kendim bir tutucu hazırlayım kağıttan sarkmasını engelleyen ince çubuklar gibi. Kasam destekliyor mu ya da hangi kasalar destekleyebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam 3K verilir mi ki ya dik duracak diye. Şöyle yapalım, riser kablo alayım ben sonra kendim bir tutucu hazırlayım kağıttan sarkmasını engelleyen ince çubuklar gibi. Kasam destekliyor mu ya da hangi kasalar destekleyebilir.
Riser kablonun PCB'ye giren bölümünü sabitlemeniz lazım. Eğer altında fan varsa o ayrı bir hayal gücü. Bahsettiğimiz olay basit bir şey değil başarabilirseniz ne ala
2500 liralara Lian Li riser aldık bulabilirsiniz bu fiyatlara.
Sıkıntı şurada braket dahil istiyor ama zor.
YusufEymen
Becerikli
Riser kablonun PCB'ye giren bölümünü sabitlemeniz lazım. Eğer altında fan varsa o ayrı bir hayal gücü. Bahsettiğimiz olay basit bir şey değil başarabilirseniz ne ala.
Sıkıntı şurada braket dahil istiyor ama zor.
Hocam ben yapamayacağım, birleştiren bir yere görüreceğim onlar uğraşsınlar
Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam ben yapamayacağım, birleştiren bir yere görüreceğim onlar uğraşsınlar.braket olmadan olmaz mı? Altına ince bir desteği ben koysam? Altta fan olmalı zaten.
Zaten olay o destek hocam. Üzerine belki de 2kg yük koyacaksınız. Sağlam bir yapı ayrıca dengede durmalı 3D baskı ile belki ucuza yapılabilir.
YusufEymen
Becerikli
Zaten olay o destek hocam. Üzerine belki de 2kg yük koyacaksınız. Sağlam bir yapı ayrıca dengede durmalı 3D baskı ile belki ucuza yapılabilir.
Ucuza var hocam ondan bir sürü. Braket kadar iyi olmaz belki ama idare eder. 1500TL civarı önerir misiniz hocam bir riser kablo? O kablo gözükecek mi? Ekran kartı Red Devil 9070XT söylemek istedim.
Yasin Alemdağ
Yetkin
YusufEymen
Becerikli
Kalite farkı FPS düşürür mü bir de yani bu dikey tutma işi değer mi?
Hocam biraz düşündüm de yani dik durması zaten sıcaklıkları da etkileyecek, o minimum 2bin TL'yi PC'nin kalanına yatırırım. Güzel dizenli bir kablo bulalım karmaşık durmasın yeter bana.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Kalite farkı FPS düşürür mü bir de yani bu dikey tutma işi değer mi?
Hocam biraz düşündüm de yani dik durması zaten sıcaklıkları da etkileyecek, o minimum 2bin TL'yi PC'nin kalanına yatırırım. Güzel dizenli bir kablo bulalım karmaşık durmasın yeter bana.
24 pin için tarak alıp kullanabilirsin. Biraz daha derli toplu durur. Bence ekran kartı fanında RGB yoksa dik durmasının bir olayı yok.
YusufEymen
Becerikli
24 pin için tarak alıp kullanabilirsin. Biraz daha derli toplu durur. Bence ekran kartı fanında RGB yoksa dik durmasının bir olayı yok.
Tarak nedir hocam link atar mısnız.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Böyle bir set alabilirsiniz. Diğer kablolarınızda da kullanılabilir. Ancak bunlar örgü kablolamada iş yapıyor normal kabloda iş yapar mı emin değilim.