Emir Bozat 51 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 573 Çözümler 6 Beğeniler 418 Yer Yalova/Merkez 3 Temmuz 2026 #1 Hocalarım merhaba. Kıl dönmesi ameliyatı oldum ve dün itibarıyla dikişlerim çıktı. Doktora sormayı unuttum, yıkanabilir miyim diye. Yıkansam o kısma sorun olur mu? Dikişler çıktı ama izleri duruyor. Yıkansam sorun, sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
Hocalarım merhaba. Kıl dönmesi ameliyatı oldum ve dün itibarıyla dikişlerim çıktı. Doktora sormayı unuttum, yıkanabilir miyim diye. Yıkansam o kısma sorun olur mu? Dikişler çıktı ama izleri duruyor. Yıkansam sorun, sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
Emir 86 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.078 Makaleler 10 Çözümler 87 Beğeniler 3.952 3 Temmuz 2026 #2 Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada.
Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada.
KS KS Emir Bozat 51 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 573 Çözümler 6 Beğeniler 418 Yer Yalova/Merkez 3 Temmuz 2026 #3 Emir dedi: Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
Emir dedi: Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
Pikachu.34 2 Uzman Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 23 3 Temmuz 2026 #4 Duş alabilirsiniz, çok fazla o bölgeyi ovalamadan ve tahriş etmeden. Duş aldıktan sonra da güzelce kurulayın.
Duş alabilirsiniz, çok fazla o bölgeyi ovalamadan ve tahriş etmeden. Duş aldıktan sonra da güzelce kurulayın.