Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 553 Çözümler 6 Beğeniler 408 Yer Yalova/Merkez Bugün 14:28 #1 Hocalarım merhaba. Kıl dönmesi ameliyatı oldum ve dün itibarıyla dikişlerim çıktı. Doktora sormayı unuttum, yıkanabilir miyim diye. Yıkansam o kısma sorun olur mu? Dikişler çıktı ama izleri duruyor. Yıkansam sorun, sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
Hocalarım merhaba. Kıl dönmesi ameliyatı oldum ve dün itibarıyla dikişlerim çıktı. Doktora sormayı unuttum, yıkanabilir miyim diye. Yıkansam o kısma sorun olur mu? Dikişler çıktı ama izleri duruyor. Yıkansam sorun, sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.833 Makaleler 9 Çözümler 77 Beğeniler 3.536 Bugün 14:30 #2 Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada.
Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada.
KS KS Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 553 Çözümler 6 Beğeniler 408 Yer Yalova/Merkez Bugün 14:32 #3 Emir dedi: Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
Emir dedi: Çok tazyikli su gelmeyecek şekilde değdirebilirsin ama doku hâlâ hassas olabilir, bu sebeple de 1 gün daha beklemeni öneririm. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
Pikachu.34 Çalışkan Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 22 Bugün 14:47 #4 Duş alabilirsiniz, çok fazla o bölgeyi ovalamadan ve tahriş etmeden. Duş aldıktan sonra da güzelce kurulayın.
Duş alabilirsiniz, çok fazla o bölgeyi ovalamadan ve tahriş etmeden. Duş aldıktan sonra da güzelce kurulayın.