avkila.tech 1

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar sınava keyfi girdim, hiçbir hedefim yoktu da, 19K sıralama geldi. Ne yapayım yazayım mı dil bölümü? En kötü 1 sene okur sevmez ise geri girerim, TYT'den bölüm yazarım.

Çok iyi hocam. 2024 YKS'de ben İngilizce'de 53K sıralama yapmıştım. Ama yaşadığım şehirde bana göre bölüm olmadığı için gidemedim üniye.

Umıarm istediğiniz bölüm olur.

Araştırdığımda 143000 aday girmiş, 19k olmanız iyi bir derece. Hedefiniz dil ile ilgili bir iş yapmak ise çekinmeden tercih listenize ekleyin. 19000 yapmanız kötü bir sıralama değil açıkçası.

Yani ben ileri seviye bilgisayar modifikasyon, overclock, tamir, BIOS modding ile ilgileniyorum. Ana dilim gibi İngilizcem de var eyvallah da sınavda tabii ki hatalar çıkıyor çünkü adam aşırı uç gramer soruyor gibi gibi. Ha hiç boşum yoktu, 67 doğru 13 yanlış gelmiş.

Aslında şimdi kafama yattı gibi bir sene girerim ha dersem ki yok abi ben keyif almıyorum geçerim TYT girer oradan yine başka 2 senelik bölüm okurum yine işime devam ederim.

Yani ben ileri seviye bilgisayar modifikasyon, overclock, tamir, BIOS modding ile ilgileniyorum. Ana dilim gibi ingilizcem de var eyvallah da sınavda tabii ki hatalar çıkıyor çünkü adam aşırı uç gramer soruyor gibi gibi. Ha hiç boşum yoktu, 67 doğru 13 yanlış gelmiş.

Aslında şimdi kafama yattı gibi bir sene girerim ha dersem ki yok abi ben keyif almıyorum geçerim TYT girer oradan yine başka 2 senelik bölüm okurum yine işime devam ederim.

Tabii ki tercih sizin sıralamanız da iyi, çok kötü değil sıralamanız.

Tabii ki tercih sizin sıralamanız da iyi, çok kötü değil sıralamanız.
Mütercim tercümanlık var benim şehrimde ve Edirne'de. Bayağı oluru var aslında. Hele bi tercihler başlasın bi oturur konuşuruz. Benim konuştuğum kız da 20k civarı yapmış, ona da yardımcı olacağım üniversite seçimi konusunda çok gergin kendisi de dedim hallederiz sen rahat ol :D

Dil icin cok iyi denemez. Ancak keyfi girerek 19K yaptiysan 1 sene iyi bir calismayla bence ilk 2-3 bin icerisine girebilirsin. Mezuna birakmak senin icin sorun olmayacaksa birak bence.
TYT netim 59.75. Hayatımda hiç İngilizce çalışmadım, kendim öğrendiğim ile girdim. Hiç bir hedefim yoktu öyle kafa dağıtmaya girdim sınava aşırı kolay geldi.

Üniversitelerde uzaktan eğitimi falan var mı mütercim tercümanlığın? Öyle oturduğum yerden halledebilirsem güzel olur kenarda diploma kalır öyle ne diyeyim.

Mütercim tercümanlık var benim şehrimde ve Edirne'de. Bayağı oluru var aslında. Hele bir tercihler başlasın bir oturur konuşuruz. Benim konuştuğum kız da 20k civarı yapmış, ona da yardımcı olacağım üniversite seçimi konusunda çok gergin kendisi de dedim hallederiz sen rahat ol :D

Tercih dönemi kadar stresli bir dönem hatırlamıyorumdur. Tercihlerinizi yaparken dikkat edin.

Tercih dönemi kadar stresli bir dönem hatırlamıyorumdur. Tercihlerinizi yaparken dikkat edin.
1784638857457.webp

Yani benim için 1 milyon tyt yeterliydi, bunun gelmesi şaşırttı. Kafam rahat valla kafama göre en alta zart üniversitesi falan yazarım :D