Emre Human 6

Üstün
Yaklaşık yarım saat önce oldu bu olay. 3 kişiyiz spordan dönüyoruz. Yanımıza bizden yaşça büyük (22-23 yaşlarında) biri geldi. Konuyu başlattı sonra para istedi bizden. Ben de 5 lira vardı diye hatırlıyordum cebime gittim 150 lira çıktı, bozuk 5 lira yokmuş. Ben bozuk yokmuş kusura bakma abi dedim bütünü ver o zaman dedi bir şeyler zırvaladı. Bir süre yine böyle yalvarmaya devam etti biz kusura bakma falan dedik gideceğiz. Bu benim dirseğimden tuttu paraya çatıldı. Diğer 2 arkadaşım bunu görünce yumruklamaya başladı bu adamı. Neyse Allah tan bıçak yokmuş adamda baya patakladık gittik sonra. Ne düşünüyorsunuz bu dilenciler hakkında?

Vallahi benim vicdanım yüzünden gene veriyorum.
İster yalan söylesin söylemesin bir gün vermediğim zaman sol böğrümden bıçak yemek istemiyorum.

Tuhaf. Bizim burda da var ben direk istedikleri zaman yüzlerine bakmıyorum bir şey olmadı şuana kadar. Geçmiş olsun ağabey.

Benim geçtiğim yolları görsen sen bi' de. Spor salonuna giderken kullandığım yol bayağı bir sorunlu (ki anayol olmasına rağmen durum bu şekilde). Kaslı olduğum için bişi diyemiyorlar. Bu sebeple bir yerlerim kalkıyor. :)

Bizim buradakiler adamı keseler.
Ben yolumu denk düşürmemeye çalışıyorum.

Genelde bir dilenci gördüğüm zaman para vermem. Kafamı başka tarafa çevirir yoluma devam ederim.
Hocam biliyorsunuz bu tür olayların sonucundan ölen gençler çok var. Haberlerde de baya böyle olaylar var korkar olduk artık. Sizin yaptığınız gibi yapsak adamın ne yapacağı belli değil falan korkuyoruz desek yanlış olmaz yani. Şanslıyız ki adamda bıçak yokmuş.

Hocam biliyorsunuz bu tür olayların sonucundan ölen gençler çok var. Haberlerde de bayağı böyle olaylar var korkar olduk artık. Sizin yaptığınız gibi yapsak adamın ne yapacağı belli değil falan korkuyoruz desek yanlış olmaz yani. Şanslıyız ki adamda bıçak yokmuş.

Temkinli olmak şartıyla dışarıya çıkarken biber gazı yanımda bulunduruyorum. Az çok tipinden de belli olur ne olduğu.