Dini inancınız:

• Hristiyan

Oy: 0 0,0%
  • Yahudi

• Budist

• Panteizm

• Panenteizm

• Oy verenlerin toplamı
    51
  • Anket kapandı .
Eh, tercihimi bu sekilde yapmaya karar verdim. 1500 den az bu arada, hatta bitisine 632 dersek 1400 civari.

Mezhep konusunda ise, attigim yaziyi okursaniz dediklerinizin biraz fazla dogru oldugunu da goreceksiniz :D
Tam bir tarihi yok diye biliyorum ve hatta Hz. Muhammed'in ve diğer peygamberlerin varlığıda kanıtlanmış değil.

Eğer insanın Tanrı konseptini anlayamacığını düşünüyorsanız Agnostik oluyorsunuz.

Bir şey diyeceğim cidden sıkılmadınız mı bu konuları açmaktan? Kusura bakma özür dilerim ama bomboş ve amaçsız şeyler. Orada şıkları işaretlediğin zaman bir şeyi kanıtlamış olmuyorsun. Ben de müslümanım der geçerim, önemli nasıl yaşıyorsun orası önemli.

Bir şey diyeceğim cidden sıkılmadınız mı bu konuları açmaktan? Kusura bakma özür dilerim ama bomboş ve amaçsız şeyler. Orada şıkları işaretlediğin zaman bir şeyi kanıtlamış olmuyorsun. Ben de müslümanım der geçerim, önemli nasıl yaşıyorsun orası önemli.
Sokakta olan kişi sayısının ne kadarı bir dini görüşe sahip olmasını veya internet kültürü gelişmiş insanların dini görüşlerini araştırdığı için konu açıyor olabilir. Ancak sürekli açılması garip.

1733669005366.webp