Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Daha önce 29 Ekim'de bunu uygulamıştık. Hatta konuyu yine ben açmıştım diye hatırlıyorum. Ramazan Bayramı özel logoya hilal tarzı ufak dokunuşlar yapsak? Gelecek olan bütün milli ve dini bayramlarda yapılabilir böyle ufak dokunuşlar. Gayet hoş duracağını düşünüyorum.

Artı -14 Eksi
Bu öneri için oylama duraklatıldı.
Dini açıdan gelmesi saçma olur. Sonuçta burada herkes tek dine mensup değil. Ama milli bayramlar için yapılabilir. Hoş durur.
Site özelleştirmesini komple değiştirmekten ziyade ayrı "Duyurular" diye bir kısım olsa ve orada dini bayramları kutlasak, ayrıca kapatildiğimiz bir özellik olsa.

Yani fotoğraf slaydı şeklinde farklı konularda ilgili konunun resmi var.

• Beğendim
İfadeler: 29
Kızılmasını normal bulduğum fakat güzel bir öneri. Google hesabı bir sisteme geçilebilir genel onemli gün ve haftalarda, sadecce dini ya da milli değil dünyaya katkısı bulunmuş insanlar da anılabilir.

Herkesin dini aynı olmadığı için olmaz ama mesela 100. yıl'a özel bir şey gelebilirdi.

Daha önce 29 Ekim'de bunu uygulamıştık. Hatta konuyu yine ben açmıştım diye hatırlıyorum. Ramazan Bayramı özel logoya hilal tarzı ufak dokunuşlar yapsak? Gelecek olan bütün milli ve dini bayramlarda yapılabilir böyle ufak dokunuşlar. Gayet hoş duracağını düşünüyorum.
Dini inançlardan dolayı sıkıntı yaşanabilir hocam ama milli bayramlarda uygulaması epey mantıklı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.