Dini ve milli bayramlarda siteye özelleştirmeler yapılmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 907
  • Etiketler Etiketler
    milli
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Daha önce 29 Ekim'de bunu uygulamıştık. Hatta konuyu yine ben açmıştım diye hatırlıyorum. Ramazan Bayramı özel logoya hilal tarzı ufak dokunuşlar yapsak? Gelecek olan bütün milli ve dini bayramlarda yapılabilir böyle ufak dokunuşlar. Gayet hoş duracağını düşünüyorum.

Artı -14 Eksi
Bu öneri için oylama duraklatıldı.
Aslında hoş dururdu ama forumda Müslüman olmayan kişiler var. Kapanıp açılabilen bir şey olsaydı iyi olabilirdi.

Niye, forumda ufak da olsa yabancı kitlesi yok mu? O zaman milli bayramlara da özel bir şey yapmayalım.

Forumun %90'ı Müslüman olmadığına göre dini motifler mantıksız.
Milli bayramlar için güzel olur.

Sanmam o kadar olduğunu. En azından onlar kendini öyle gösterse de, yan odada annesi veya babası namaz kılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmam o kadar olduğunu. En azından onlar kendini öyle gösterse de yan odada annesi veya babası namaz kılıyor
Anne baba yan odada namaz kılacak diye, müslüman olacak diye çocuk da mı müslüman olacak? Bakış açının sığlığına hayranım doğrusu. Evet annem babam müslüman. Yan odada olmasa da alt katta namaz kılıyor ancak ben kılmıyorum, inanmıyorum da . Ki onlarda benim rengimi gayet iyi biliyorlar, sık boğaz etmiyorlar, yok namaz kıl Kuran oku diye, arada da tartışıyoruz dini konuda. Ben veya bir başkası iradesiz mi de anne baba neye inanıyorsa biz de ona inanacağız ? Şu saçma argümandan bir kurtulamadınız. Yobaz olmayın az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye forumda ufakta olsa yabancı kitlesi yok mu? O zaman milli bayramları da özel bir şey yapmayalım.

Sanmam o kadar olduğunu. En azından onlar kendini öyle gösterse de, yan odada annesi veya babası namaz kılıyor

Türk forumu, hitap kitlesi de Türkler genel olarak. Din ile bir tutamazsın bunu Türkiye'nin belirli bir dini var mı? Yok. Onu geçtim kişi kendisi Müslüman olmayabilir ailesi olabilir, neyin dalgasını yapıyorsunuz?

Küçük yaştaki çocuklardan bahsediyorum. 14-15 yaşında çocuk vardı her gün din hakkında soru soruyordu ondan bahsetmiştim. Hahaha! Ben yobazsam artık ne diyeyim bilemedim.

Türk forumu, hitap kitlesi de türkler genel olarak. Din ile bir tutamazsın bunu Türkiye'nin belirli bir dini var mı? Yok. Onu geçtim kişi kendisi Müslüman olmayabilir ailesi olabilir, neyin dalgasını yapıyorsunuz?

Üstte yazdım. Daha fazla uzatmayın bayram bayram tartışmak istemiyorum.

Niye forumda ufakta olsa yabancı kitlesi yok mu? O zaman milli bayramları da özel bir şey yapmayalım.
Ne olursa olsun bu forumun genel kitlesi Türk ve yöneticisi Türk. Milli bayramlar göz ardı edilemez.

Sanmam o kadar olduğunu. Enazından onlar kendini öyle göstersede, yan odada annesi veya babası namaz kılıyor
Bu seni ilgilendirmez. Kişinin ailesi aşırı dinci olduğu için, kişi bunu ailesinden saklamak istiyor olabilir. Ailesi arka odada namaz kılıyor diye çocuk o dine mensup olacak diye bir kural yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…