Hocalarım, dinlediğiniz rap var mı? Hangi rapçileri dinliyosunuz? Lvbel C5 hakkında ne düşünüyosunuz? Lvbel C5'i seviyorum ben. Bence kafa sallatan şeyler yapıyor. Ben beğeniyorum.
Hocalarım, dinlediğiniz rap var mı? Hangi rapçileri dinliyosunuz? Lvbel C5 hakkında ne düşünüyosunuz? Lvbel C5'i seviyorum ben. Bence kafa sallatan şeyler yapıyor. Ben beğeniyorum.
Allame önerebilirim hocam. Tanınmayanlar, Fare Kapanı, Yoluna Devam Et gibi parçalarını bir deneyebilirsiniz. Zaten Cezayı söylememe gerek yok. Gazapizm gayet iyidir. Ancak bir tık daha kafa sallamalı diyorsanız Defkhan önerebilirim.
Contra, Sagopa, Ceza, Kayra, ve bazen Sirhot dinliyorum. Bunlar dışında çok sevmem rap'i. Şimdiki Türk Rap'çilerden nefret ediyorum diyebilirim asla dinlemem.
Eminem Çocukluğumdan beri dinlerim. Türklerden de Ceza, No1, Gazapizm, Norm Ender, Contra, Şehinşah (eski parçaları) severim. Lvbel C5'i çok sevmiyorum, dinleyene de bir şey diyemem kendi problemleri
Hocam, yabancı müzikler bence saçma. Zaten İngilizce yabancı şakaları sevmiyorum. Anlamadığımdan değil, bana komik gelmiyor. Şarkılarını da sevmiyorum.