Detaylar
Kim cevapladı?contra ölü -yt music-
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Lvbel C5 çok sevmem ama arada dinlerim beati falan hoşuma gidiyor. Daha çok yabancı old school rap dinliyorum ama yeni çıkanları da dinlerim.
kaganaltug
Yetkin
Allame önerebilirim hocam. Tanınmayanlar, Fare Kapanı, Yoluna Devam Et gibi parçalarını bir deneyebilirsiniz. Zaten Cezayı söylememe gerek yok. Gazapizm gayet iyidir. Ancak bir tık daha kafa sallamalı diyorsanız Defkhan önerebilirim.Hocalarım, dinlediğiniz rap var mı? Hangi rapçileri dinliyosunuz? Lvbel C5 hakkında ne düşünüyosunuz? Lvbel C5'i seviyorum ben. Bence kafa sallatan şeyler yapıyor. Ben beğeniyorum.
Batinux
Uzman
Betaı akdo yaptığı için akıyor...Lvbel C5 çok sevmem ama arada dinlerim beati falan hoşuma gidiyor. Daha çok yabancı old school rap dinliyorum ama yeni çıkanları da dinlerim.
GhostRileyy
Uzman
- Makaleler
- 6
Contra, Sagopa, Ceza, Kayra, ve bazen Sirhot dinliyorum. Bunlar dışında çok sevmem rap'i. Şimdiki Türk Rap'çilerden nefret ediyorum diyebilirim asla dinlemem.
EminemHocalarım, dinlediğiniz rap var mı? Hangi rapçileri dinliyosunuz? Lvbel C5 hakkında ne düşünüyosunuz? Lvbel C5'i seviyorum ben. Bence kafa sallatan şeyler yapıyor. Ben beğeniyorum.