ToprakElgz
Becerikli
Gazap..
Rap ile şakaların ne alakası var anlayamadım, ki komik gelmiyorsa yüksek ihtimalle anlamadığındandır. Önemli olan ne anlattıkları, sana ne kattıkları. Sözleri güzelse ve ritmi hoşsa isterse Çince olsun ne fark ederHocam, yabancı müzikler bence saçma. Zaten İngilizce yabancı şakaları sevmiyorum. Anlamadığımdan değil, bana komik gelmiyor. Şarkılarını da sevmiyorum.
Havhav gerçekten güzel hocam. O bir de 11'li hece ölçüsündeki okuyuşu beni benden aldı.Rap ile şakaların ne alakası var anlayamadım, ki komik gelmiyorsa yüksek ihtimalle anlamadığındandır. Önemli olan ne anlattıkları, sana ne kattıkları. Sözleri güzelse ve ritmi hoşsa isterse Çince olsun ne fark ederHav hav hav diyen adamı dinleyip yabancı şarkılar saçma geliyor demen absürt
![]()
Sansar Salvo benim de bazen dinlediğimdir. Ama çok da dinlemiyorum. Ebo hakkında ne düşünüyorsunuz?Ben çoğunlukla yurt dışından dinliyorum. Zaten Türkiye'de yapılan çoğu rap şarkısı yabancılardan araklanmış oluyor. Pashanim, Baby Gang falan dinliyorum genelde. Türkiye'den Sansar Salvo, UZI dinliyorum.
Pek söylenecek bir şey yok ancak hep Tarık Pasha'nın arkasındaydım. Hakettiğini düşünmüyorum, kendisiyle çok çelişiyor.Havhav gerçekten güzel hocam. O bir de 11'li hece ölçüsündeki okuyuşu beni benden aldı.
Sansar Salvo benim de bazen dinlediğimdir. Ama çok da dinlemiyorum. Ebo hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ebonun bende PKK'lı olduğunu düşnüüyorum kendisi zaten bende pek sevmem ama seven kitlesi çok niyeyse çok anlamıyorum .Pek söylenecek bir şey yok ancak hep Tarık Pasha'nın arkasındaydım. Hakettiğini düşünmüyorum, kendisiyle çok çelişiyor.
At hırsızının teki.
Vlog videoları sayesinde "popüler kültür" tarafından sevildi. Yoksa geçmişte attığı tweetler olsun, ypg'nin genç örgütüne katılmak istemesi olsun (belki başka bir örgüttür hatırlamıyorum), İnsan 7'sinde neyse 70'inde odur hesabı.Ebonun bende PKK'lı olduğunu düşnüüyorum kendisi zaten bende pek sevmem ama seven kitlesi çok niyeyse çok anlamıyorum .