Yer
Haddonfield, Illinois
Şu anda G29 kullanıyorum. Memnunum aslında ama maksat aksiyon olsun. Hem G29'u değiştirdiğime değecek hem de DD özelliği olan ne önerirsiniz? Bir de G29'un vitesini satmayı düşünmüyorum. Alacağım direksiyon setinin debriyajı olmalı ve G29 shifterini takabilmeliyim. Belli bir bütçem yok ama en uygunları nedir? Büyükşehirdeyim, 2. el de rahatlıkla bulabilirim.

Son düzenleme:
3.2 tork hissiyat açısından yeterli mi hocam?
Bir de yanına h vites ne gidebilir bunun?
Ne beklediğinize bağlı. iRacing tarzı rekabetçi simlere yönelecekseniz yetersiz tabiki. Orada en az 6nm torktan başlamak gerekiyor. Ama casual takılacak birisi için 3.2 nm tork yeterli gelecektir. T300 RS ile neredeyse aynı tork değerine sahip ve DD olduğu için kayışlı bir motora göre tork kaybı hiç olmadığı için daha avantajlı.

H vites olarak uygun fiyatlı modeller kısıtlı maalesef.
Spardox Bg-1, Simtur vites ve PXN A7 modelleri harici pek alternatif yok. PXN'in yeni hall effectli H-Shifterı SF U modeli çok iyi ama stok kalmadı onda. En son 5.800 civarına satılıyordu sanırım. Moza HGP ile benzer olmasına rağmen onun yarı fiyatına satıldı.

Ne beklediğinize bağlı. iRacing tarzı rekabetçi simlere yönelecekseniz yetersiz tabii ki. Orada en az 6nm torktan başlamak gerekiyor. Ama casual takılacak birisi için 3.2 nm tork yeterli gelecektir. T300 RS ile neredeyse aynı tork değerine sahip ve dd olduğu için kayışlı bir motora göre tork kaybı hiç olmadığı için daha avantajlı.

H vites olarak uygun fiyatlı modeller kısıtlı maalesef.
Spardox bg-1, simtur vites ve pxn A7 modelleri harici pek alternatif yok. Pxn'in yeni hall effectli h-shifterı sf u modeli çok iyi ama stok kalmadı onda. En son 5.800 civarına satılıyordu sanırım. Moza hgp ile benzer olmasına rağmen onun yarı fiyatına satıldı.

Amerika'dan almayı düşünüyorum ben hocam. Yani pxn VD6, debriyaj pedalı, sf u vites güzel bir setuptır diyorsunuz değil mi?

Çoğunluk iracing oynacağım