Direksiyon seti mi alınmalı, mevcut bilgisayar mı yenilenmeli?

Direksyon seti alırdım. Ama 5 6 kere kurup oynadıktan sonra hevesin kaçacak bunu bilerek al . Hep aynısı olur.

Direksiyon seti alırdım. Ama 5 6 kere kurup oynadıktan sonra hevesin kaçacak bunu bilerek al . Hep aynısı olur.

Controller ile iRacing oynarken bile 220 saat harcadım. Direksiyon seti alırsam düşünemiyorum daha ne kadar harcarım belli bir şey için kasıldığınız zaman oynama isteği azalmıyor hemen ya.

Haklı olabilirsiniz, ancak öncelikle seti alasım var gerçekten ya, en kötü seti alıp sonra sisteme yatırım yaparım. Beklemek istemiyorum daha fazla

Konudan bağımsız, G29 gibi rezil bir set almayın.

Sistemin kötü olsa tamam diyeceğim, sistemin de gayet şu an piyasadaki oyunları oynatır. Ayrıyeten dediğim gibi RAM'i 32'ye çekebilirsin. Bende 5060 Ti'li sistem var, AM4 sistem. Sadece tek sıkıntım işlemci; piyasanın üstünde bir işlemci ama LoL'de FPS sorunu yaratıyor. Bir işlemci değiştireceğim.

Anladım. Aklımda zaten yükseltmek vardı aslında ancak yenisini satın almak daha uyguna geliyor diye yükseltmiyordum. Duruma göre bakarım artık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…