Direksiyon seti önerisi

Antibiyotik

Uzman
Selam. Direksiyon seti alacağım, aklımda Logitech G29 var manuel olacak vitesli komple set. Bunun için bilgisayarımın kaldıracağı oyun lazım. Assetto Corsa rahat kaldırıyordu ama trafik modsuzdu, bunun için de oyun önerisi lazım. Ayrıca direksiyon laptopa bağlanır mı? Vites pedal vs.

Laptopun sistem özellikleri; Vega7, 5500U ve 8 GB RAM.

Birincisi laptopa bağlanır tabiki laptop bilgisayar değil mi
İkinci olarak da o özellikteki bir laptop ile ne modlu ETS ne modlu Assetto Corsa oynanır.
Üçüncü olarak da 2026 yılına girerken G29 alınmaz.
Şuan direksiyondansa yeni bir PC daha acil bir ihtiyaç gibi gözüküyor.

Bu laptopta asetto rahat oynadım modlu hatta sadece haritada zorluk çektim trafik modunda değil. g29 neden alınmasın? Pc aklımda değil direksiyon seti bakıyorum.

Bu laptopta Assetto rahat oynadım modlu hatta sadece haritada zorluk çektim trafik modunda değil. G29 neden alınmasın? PC aklımda değil direksiyon seti bakıyorum.

G29 kötü bir set çünkü, fiyatını hak eden bir set değil. Aynı fiyata pxn V10 Pro ve Ultra gibi setler alınabiliyor. Bunlar Direct Drive setler. Sorunları olmuyor, ses çıkarmıyor. Ve çok daha kaliteli.

G29 kötü bir set çünkü, fiyatını hak eden bir set değil. Aynı fiyata pxn V10 Pro ve Ultra gibi setler alınabiliyor. Bunlar Direct Drive setler. Sorunları olmuyor, ses çıkarmıyor. Ve çok daha kaliteli.

Bir bakacağım onlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…