Direksiyon seti önerisi

SHERLOCKED

Başarılı
Selam. Şu anlık almayacağım ama şu an için konuşalım. Şu direksiyon kontrolünün tadına baktırıp iyi bir deneyim yaşatacak ne önerirsiniz? Bütçe: Olabildiğince ucuz .

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Şu anlık almayacağım ama şu an için konuşalım. Şu direksiyon kontrolünün tadına baktırıp iyi bir deneyim yaşatacak ne önerirsiniz? Bütçe: Olabildiğince ucuz .

Alma daha iyi, ucuz direksiyon setleri gerçekten ama gerçekten çok kötü.

En ucuz pxn V10 Pro veya Ultra al, gerçekten sadece deneyimlemek istiyorum dersen 2. elden ucuza DFGT veya G29 var ama iyi değiller yani.

İyi olmayan bir şeyin önerilmesini beklemiyorum zaten. Pxn'e bakacağım. Pro ve ultranın farkı ne? @Ethem Efe.

İkinci elden uygun fiyata G29 alıp öncelikle bi' giriş yaparak kendini alıştırmanı tavsiye ederim. Sonrasında aynı aldığın gibi elden çıkartıp diğer modellere geçersin. G29'un sınırlamaları var evet ama daha önceden kullanım tecrüben hiç yoksa da laps diye atlamanı tavsiye etmem ben açıkçası, kullanımı çok pratik şeyler de değiller.

İyi olmayan bir şeyin önerilmesini beklemiyorum zaten. Pxn'e bakacağım. Pro ve ultranın farkı ne? @Ethem Efe.
Tek farkı pedalları. Ultranın pedalları metal ve daha uzun ömürlü. Ayrıca fren pedalı için Mozalarda 2.5k ya satılan fren sertleştirme kiti ile geliyor bu bile tercih sebebi.
Şuan için Pc'de direksiyon seti alınacaksa minimum PXN V10 Pro ya da Ultra alınmalıdır. G29 vs alıp direksiyon setlerinden soğumayın.​

2. Elde de satma imkanınız var. Çünkü talep var ama kullananlar nakite sıkışmadıkça satmayı düşünmüyor.​

İkinci el biraz sıkıntı değil mi hocam? Çünkü neredeyse her direksiyon setinde kronik bir arıza bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…