Direksiyon seti önerisi

Saturwn_08

Çalışkan
Merhaba, 1 sene öncesine kadar G29 kullanıyordum, traktör gibi çalıştığı için satmıştım. Bugün tekrardan bir direksiyon seti araştırıyorum. Birine sorduğumda bana PXN önerdi ve ben de PXN ile Moza arasında kaldım.

Moza R5 + vites + debriyaj + fren kiti 33K.
Bana ısrarla PXN VD6 al diyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

fiyatklar yurt dışı bu arada türkiyeye getircem ve sonrasında canım isterse satıcam zararda etmek istemiyorum en azından aldıgım fıayat satayım

Son düzenleme:
Yurt dışı nereden alıyorsunuz? Biraz pahalı geldi, aldığınız aynı şeyleri ben 23K'ya alabiliyorum.

Yurt dışı nereden alıyorsunuz? Biraz pahalı geldi, aldığınız aynı şeyleri ben 23K'ya alabiliyorum.
Avusturya MediaMarkt ve MediaMarkt'te olarak hesaplandı. Aşağı yukarı bu fiyat çıktı. Siz nereden baktınız acaba

Son düzenleyen: Moderatör:

Moza bu işin vakkosu diyorlar alabilirsiniz PXN kullanmadığım için yorum yapmıyorum fakat iyi diyorlar.

Güney Kıbrıs Simhub mağazası, eğer oralarda Simhub varsa resmi mağazası diye biliyorum, oldukça ucuza getirebiliyor.
Oradan getirme imkanım yok ya, tanıdığım yok olsaydı 23K havada karada alabilirdim.

Moza bu işin vakkosu diyorlar alabilirsiniz PXN kullanmadığım için yorum yapmıyorum fakat iyi diyorlar.
Bana da öyle geliyor, herkes fiyat performans açısından bakıyor gibi ama Moza gerçekten kaliteli duruyor, yılların markası.

Moza bundan bir kac sene oncesine kadar direksiyon seti falan uretmiyordu. Vakko'yu birakin LCW'si anca olur. Piyasada Simagic , Fanatec gibi markalar varken Vakko olmasi mumkun degil Moza'nin. Drift ile asiri isiniz yok ise PXN VD6 alin.

Moza bundan bir kac sene oncesine kadar direksiyon seti falan uretmiyordu. Vakko'yu birakin LCW'si anca olur. Piyasada Simagic , Fanatec gibi markalar varken Vakko olmasi mumkun degil Moza'nin. Drift ile asiri isiniz yok ise PXN VD6 alin.
Force feeedback çok açılınca dşireksiyon titreme şikayetlerı var dıye okudum

Force feeedback çok açılınca dşireksiyon titreme şikayetlerı var dıye okudum
"Şikayetleri" diye bir şey yok hocam o konuda tek bir şikayet vardı o arkadaşa da yazılımı revo uninstaller ile sil yeniden kur dedim ve sorunu düzeldi. Büyük ihtimalle kendi PC'sinden kaynaklı bir sorundu. Ben 6 aydır yazılım kaynaklı bir sorun yaşamadım.

Moza yılların markası filan değil. Pandemiden önce yalnızca gimble üreten bir firmaydı. Ne zaman direksiyon seti işine girdiler ve yabancı yayıncılara parayı basıp reklam yaptırdılar ondan sonra sizler gibi herkeste premium bir markaymış imajı oluşturdular. Asla alakası yok. Reddit ve kendi discordları şikayet kaynıyor ama yayıncılar hiç şikayetlerden bahsetmiyor çünkü beleş geliyor onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…