Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar benim dişimde çürük olduğu için kanal tedavisi yaptırmak istedim. Sonra vazgeçtim. Dişimi çektirmeye karar verdim ama hangisi daha çok ağrıtır bilemedim.

Kurtarılabilecek dişinizi neden çektiriyorsunuz? Diş kıymetli. İkisinin de ağrısı olur ama kurtarılabilecek dişinizi de çektirmeyin.

Kanal tedavisi çok kötü bir şey. Uyuştursalar bile o sinir bozucu ağrıyı hissetmeye devam ediyorsunuz. Diş çekimi daha hafif olacaktır.

Ön veya ortalardaki dişse doğru birisinden kanal tedavisi görmek daha mantıklı. Boş yere çektirip dişlerin yamulmasın.

Hocam benim dişimde çürük vardı dişi ortadan ikiye kırdım hocam kanal tedavisi yaptı uyuşturdu ben hiç ağrı hissetmedim gecede rahat uyudum aslında ama ete değerse karıncalanma hissi oluyor ve çok hafif ağrı ama hemen geçiyor dişi çektirirsen uyuşturucu etkisi gittiği anda o diş seni uyutmaz ağrıdan kafayı yersin ama karar senin.

Diş çekimi çok daha zahmetsiz 30 saniye falan sürüyor. Orayı zaten uyuşturdukları için hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Kanal tedavisi ise çok daha uzun bir süreç, hem tek seansta bitmiyor hem de bu süreçte bayağı bir şeye dikkat etmelisiniz. Ha, eğer doğru düzgün bir doktorsa kanal tedavisi de ciddi düzeyde bir ağrı yapmaz. Korkmayın, uyuştururken uyguladıkları iğne bile daha çok can yakıyor. Tüm tedaviler bittiğinde ne kadar rahat edeceğinizi düşünün. Ben de en ufak bir şeyi çiğneyemezdim, evde kafayı yiyordum duvarları tekmeliyordum artık. Sıkıntılı olan tüm dişler tedavi edildiğinde öyle bir rahatlıyorsun ki...