Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Diş etlerim çekiliyor ve kanıyor, macun önerisine ihtiyacım var. Başka yerlerde diş eti için Parodontax önerilmiş ama buradan da fikir almak istiyorum. Bu arada doktora gideceğim, doktordan da fikir alacağım.

Son düzenleme:
Ağız çalkalama suyu kullanmayın. Zararlı.

Kaynak sinan enginin saçları herhalde. Ağız çalkalama sularını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sadece listerin gibi alkollü olanlar yerine colgate plax alkolsüz olanları kullanın. Alkol periyodik kullanımda zarar verebilir. Alkollü alkolsüz hala tartışılan bir mevzu o yüzden tam bilgi veremiyorum.

Listerin'in bütün ürünleri aynı mı?

Aşağı yukarı hepsi aynı etken madde ile yapılıyor. Önemli olan alkolsüzleri tercih etmek. Uzun kullanımda diş etlerine zarar veren çalışmalar okudum.

Aşağı yukarı hepsi aynı etken madde ile yapılıyor. Önemli olan alkolsüzleri tercih etmek. Uzun kullanımda diş etlerine zarar veren çalışmalar okudum.
Alkolsüz alkollü kadar etki etmez zaten o alkol farkedicek. Listerin kullan sen bakma bunlara. Düzelince gün aşırı yaparsın bazen 1 ay ara verirsin bir şey olmaz.

Alkolsüz alkollü kadar etki etmez zaten o alkol fark edecek. Listerin kullan sen bakma bunlara. Düzelince gün aşırı yaparsın bazen 1 ay ara verirsin bir şey olmaz.

Fark ediyor bilginiz olmadan fikir belirtmeyin. Uslüptan belli zaten ne kadar bilgili olduğunuz.