Diş macunu önerisi

Yer
ALANYA
Piyasadaki markaların çoğunun içeriği pek iç açıcı değil, diş minesini çizmekten başka işe yaramıyorlar. Şöyle gerçekten temizlik hissi veren, içeriği nispeten düzgün macunlar var mı?

Hiçbiri işe yaramıyor. Mesele şu önce diş polikliniğinde diş temizliği için randevu alacaksın dişleri temizleteceksin sonra günde 2defa fix fırçalayacaksın. Opalacence mesela fena övülüyor. 6 aydır kullanıyorum marketteki Colgate ürünlerinden farkı yok.

Çoğu doktor da diş macununun markasını önemsiz buluyor. İçeriklerde belli başlı şeyler aşındırıcı özelliği var da nafile ya. Şu ezcaneci kılıklı influencerler piyasayı çok pis zehirlediler. 500 TL ödemiştim para tuzağının önde gideni. 6 aydır dişleri düzenli fırçalamaktan tartar filan da olmadı. Fırçalama, fırçanın diş aralarına girebilmesi, kalıntı kalmaması önemli daha çok.

Yine de öneri istiyorsan ben Opalscence'den yine memnun kaldım da 500 TL eder mi sanmıyorum.

En iyisi dişleri porselen yaptırmak, diş macunları bi işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…