roofdoor

Çalışkan
Arkadaşlar çok saçma bir sorun gibi gelecek ama sadece dışarıdayken (çoğu zaman metroda) Google üzerinden Philips TAT3508 bağlanma isteği geliyor. Sadece bu model. 1 yıldır falan düzenli yaşıyorum bu sorunu. Bu bir virüs mü anlayamadım gerçekten ve aşırı rahatsız etmeye başladı. Bu Google bildirimlerini nasıl kapatacağımı bilen var mı? Her gün İstanbul metrosu kullanıyorum ve günde 3 4 kere denk geliyorum. Bende böyle bir kulaklık yok bu arada. Telefonum mu sıkıntılı acaba?

Fast pairi kapatın.

Ayarlar>Google>Tüm servisler>Cihazlar>Yakındaki cihazları taramayı kapatın.
(Ne kadar doğru bilmiyorum Telefonumu Türkçe kullanmıyorum o yüzden altta fotoğraflarla göstermek istedim.)
Screenshot_20250826_184010_Settings.webp Screenshot_20250826_184013_Google Play services.webp Screenshot_20250826_184024_Google Play services.webp

Fast pair olduğundan dolayı böyle yapıyordur.

Baktım hocam kulaklık sorunluymuş bildiğin. Şikayetvar'da insanlar şikayet etmiş dışarıya bildirim gönderiyor diye. Böyle bariz bir hata neden yapılır ki? Bildiğin hata bu. Başka kulaklıkta da görmedim. Philips'e de güven olmuyormuş anlamış olduk. Bir de bu kulaklık İstanbul'da kaç kişide var onu da anlamadım.

Fast pairi kapatın.

Ayarlar>google>tüm servisler>cihazlar>yakındaki cihazları taramayı kapatın.
(Ne kadar doğru bilmiyorum telefonumu Türkçe kullanmıyorum o yüzden altta fotoğraflarla göstermek istedim.)
Eki Görüntüle 178130Eki Görüntüle 178131Eki Görüntüle 178132

Çok teşekkürler. Bende de Samsung var. Kapandı galiba, artık bildirim gelmez.