Dışarısı yüzünden kirli hissetme problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bursa vers
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    problemi

Bursa vers

Çalışkan
Beyler bugün duş alsam yarın dışarı çıkınca egzoz kokusu, sigara kokusu falan siniyor. Yaşadığım şehirin trafiği, yolu, çöpü hepten baya fazla. Ben de bu yüzden kendimi yağlı, terli ve kokmuş hissediyorum. Hayat kalitem düştü. Başka bir şey düşünemiyorum. Sakalları bile uzatmak istemiyorum kirli hissettiriyor. Ne yapmalıyım, sizin de başınızdan böyle bir şeyler geçti mi? Çözdünüz mü? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Başka bir şey düşünemiyorum
Su cümleye bakılacaksa aşırı takmışsın bu konuya. Takıntı olmuş. Çevrende kaç kişi var senin gibi bu takıntıyı yapan? Muhtemelen yoktur, temiz olmak iyidir fakat bu kadarı senin akıl sağlığın için sorun.

Psikolojik bir durum, normal değil. Randevu alın konuşun.

Bak dalga geçiyorum gibi gelecek ama şehir değiştir ya da ilçe bende de aynısı oldu ve kafayı yemek üzereydim bir süre sonra bambaşka bir ilçeye taşındım ve düzeldi temelli bile gidemiyorsan en azından bir süre kal.

Farklı bir şehire taşınamıyorsan yapman gereken ilk şeyler yolda başka bir şeylerle meşgul olmak. Müzik dinle, oturduğun zaman offline bir oyun, satranç vs. aç ki bunu düşünme. Kalabalık cadde bölgelerinde işin yoksa kalabalık olmayan normal caddelerde takılmayı dene. Eğer halen bu sorunu yaşıyorsan psikologa görünmenin faydası olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…