ahmetdgxv

Becerikli
Saçım düz telli ince bir şey, taper fade yaptırıyorum. Yanlar tamam ama önleri şu ana kadar yapabilen bir tane berber çıkmadı. 3-4 tane berber denedim olmuyor, saçın önleri bir türlü güzel gözükmüyor. Saç dümdüz duruyor dağınık vs. durmasını istiyorum ama yok saç düz olduğundan dolayı mı bilmiyorum olmuyor. Mat killi wax aldım onu kullanmaya çalıştım onu da beceremedim, olmadı kötü durdu. Ne yapabilirim? Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniz tuzu spreyi. Dustan cikinca sacini havluyla kuruladiktan sonra istedigin bolgeye uyguluyorsun. Kendi kendine kurursa daha iyi ama cok sicak olmayacak sekilde fon de uygulayabilirsin. Mat waxi uygulama stilin onemli cok kucuk bir parcayi eline alip avucundan isittiktan sonra sac diplerine uygulaman lazim dogrudan bastirmadan.

Deniz tuzu spreyi. Dustan cikinca sacini havluyla kuruladiktan sonra istedigin bolgeye uyguluyorsun. Kendi kendine kurursa daha iyi ama cok sıcak olmayacak sekilde fon de uygulayabilirsin. Mat waxi uygulama stilin onemli cok kucuk bir parcayi eline alip avucundan isittiktan sonra saç diplerine uygulaman lazim dogrudan bastirmadan.

Hocam ikisi de var fakat yani ben yapamıyorum yüksek ihtimalle, deneyeceğim bakalım sağ olun.