Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bazıları deniz tuzu spreyi öneriyor, bazıları köpük. Ne kullanılmalı?
Benim saçım da ince telli, pudra kullanıyorum bazen. Fakat sürdüğünüz günün akşamına saçınızı yıkamanız lazım ve devamlı kullanmamak lazım.Bazıları deniz tuzu spreyi öneriyor, bazıları köpük. Ne kullanılmalı?
Saç köklerine zararlı diyorlar onun için, ama bence de bakım yapıldığı zaman çok da zararı olmaz.Benim saçım da ince telli, pudra kullanıyorum bazen. Fakat sürdüğünüz günün akşamına saçınızı yıkamanız lazım ve devamlı kullanmamak lazım.
Krem waxlar çok sertleştirmiyor o zaman.Benim saç tellerim hem çok ince hem de çok hacimsiz. Sadece wax kullanarak şekil verebiliyorum. Deniz tuzu ya da sprey kullandığım zaman saçlarım semsert oluyor. Yumuşak krem wax tavsiye ederim.
Duştan çıktıktan sonra saçını tam kurulama, hafif nemliyken saçına yay, daha sonra fırça yardımıyla fönle (Yazın soğuk fön öneririm terlemeye karşı etkisinin azalmaması için). En son elinle istediğin şekli ver. Baktın hala istediğin şekle kavuşmadı, az biraz daha wax sür eline, şekil almayan kısımları düzelt. 10 numara iş çıkarırsın ortaya.
Yani evet zararlı, her gün kullanılmaması lazım, bir de sürdüğünüz günün akşamına saçınızı yıkamanız lazım.Saç köklerine zararlı diyorlar onun için, ama bence de bakım yapıldığı zaman çok da zararı olmaz.
Hangi marka kullanıyorsunuz?, birde çok sert yapmıyor değil mi?Yani evet zararlı, her gün kullanılmaması lazım, bir de sürdüğünüz günün akşamına saçınızı yıkamanız lazım.
Çok sert yapmıyor, tam ayarında diyebilirim. Saç sert olmuyor, güzel şekil alıyor ve şiddetli rüzgarda bile bozulmuyor.Hangi marka kullanıyorsunuz?, birde çok sert yapmıyor değil mi?
Bir tık pahallıymış, biraz daha ucuzunu bulursam deneyeceğim.Çok sert yapmıyor, tam ayarında diyebilirim. Saç sert olmuyor, güzel şekil alıyor ve şiddetli rüzgarda bile bozulmuyor.
Bunu kullanıyorum.
Gittiğiniz berberde varsa onda vardır, denersiniz.Bir tık pahallıymış, biraz daha ucuzunu bulursam deneyeceğim.