Detaylar
Kim cevapladı?Saç spreyi saça zarar verir ama kaliteli bir wax kullanırsan saçına zarar gelmez. Özellikle yumuşak (taft diye geçer) olanları tercih edebilirsin.
Saçın hem doğal durur hem de şekli bozulmaz. Ben saçım düz ve inanılmaz hacimsiz. Benimkini bile 2 gün tutuyor.
Saçın hem doğal durur hem de şekli bozulmaz. Ben saçım düz ve inanılmaz hacimsiz. Benimkini bile 2 gün tutuyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Duştan sonra vermek istediğin şekil oranında rahatça kullanabilirsin, kokusu da çok hoş. Spreyi ben de önermiyorum, köpük hem zararsız hem de kullanımı çok kolay. Ele, oraya buraya yapışmıyor. Ben F/P olduğu için Taft kullanıyorum. Daha sert ve pahalı birkaç model var, aynı 3 numara bandında daha pahalı olanlar da var artık o senin tercihin.
URBAN Care 4 ve 3 için:
Düzenleme/not: 3 numara ve üstü çok sertleştirebilir, jole gibi olabilir. Kadınlar kullanıyor daha çok. 3 numara bence kullanım oranına göre en uygunu olur.
URBAN Care 4 ve 3 için:
Düzenleme/not: 3 numara ve üstü çok sertleştirebilir, jole gibi olabilir. Kadınlar kullanıyor daha çok. 3 numara bence kullanım oranına göre en uygunu olur.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-