Discord alternatifi: Guilded

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tear
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    discord roblox

Roblox ile giriş saçma ya. O bile yasaklı bu hatta.

İfadeler: Que
Sen Discord kullanırsın ama cenazene TeamSpeak3 gelir, uyuyan canavarı uyandırma zamanı geldi.

Türkiye için geçersiz bir öneri. Herkes Kanada'da yaşamıyor.

Son düzenleme:
Roblox ne alaka ya? Roblox'a girebiliyor muyuz ki?

Türkiye için geçersiz bir öneri. Herkes Kanada'da yaşamıyor.
Türkiye'de yaşayan arkadaşlarım giriş yapıp kullanıyor önceden bir Roblox hesabınız varsa girip kullanabiliyorsunuz gereksiz bir öneri değil.

Dostum proton vpn indirip yaptım senin yaşadığın hatanın hiç birini yaşamadım. Takıldığın bir yer varsa yardımcı olurum.

Bende 1.1.1.1 DNS ile giriş yaptım (giriş yaptıktan sonra kapatabilirsiniz) TeamSpeak çok karışık gelmişti buna geçtik konuşuyoruz gürültü azaltması var ayrıca yayınlar 1080p 60 FPS şu anlık sıkıntısı yok Roblox hesabı istemesinin nedeni de sanırım Roblox tarafından satın alınmış olmasından.

Başka uygulamaya geçmek yerine, tarayıcı üzerinden vpn indirip, Tarayıcıda arkadaşlarınızla Discord üzerinden görüşürken, oyunuda Türkiye üzerinden oynarsanız, ne oyun etkilenir, ne de yasak discordu etkiler bu kadar basit. Öyle iki tane çürük elma var diye komple elmayı kesemezler.

Tarayıcı arkada fazla yük bindiriyor sisteme. Ayrıca dc yasaklanmasaydı bu uygulamadan haberim bile olmayacaktı şu an daha stabil ona buna Nitro istemeden rahatça kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…