Bildiğimiz üzere Discord bugün yasaklandı, bu yüzden size 2 yıl önce keşfettiğim Discord alternatifi Guilded isimli uygulamayı önermek istedim:

Eki Görüntüle 88848

Genel görünümü bu şekilde Discord'dan pek bir farkı yok aslında.
Tek sorun kayıt olurken Roblox hesabınız ile giriş yapmanızı istiyor ama zaten halledersiniz onu diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 88847

Üstelik ücretsiz olarak profil fotoğrafınıza GIF ve banner ekleyebilirsiniz. Ayrıca profil duvarınızda video, resim, anket ve dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz.

Roblox ile giriş saçma ya. O bile yasaklı bu hatta.

Sen Discord kullanırsın ama cenazene TeamSpeak3 gelir, uyuyan canavarı uyandırma zamanı geldi.

Bildiğimiz üzere Discord bugün yasaklandı, bu yüzden size 2 yıl önce keşfettiğim Discord alternatifi Guilded isimli uygulamayı önermek istedim:

Eki Görüntüle 88848

Tek sorun kayıt olurken Roblox hesabınız ile giriş yapmanızı istiyor ama zaten halledersiniz onu diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 88847

Üstelik ücretsiz olarak profil fotoğrafınıza GIF ve banner ekleyebilirsiniz. Ayrıca profil duvarınızda video, resim, anket ve dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz.
Roblox ne alaka ya? Roblox'a girebiliyor muyuz ki?

Girişleri Roblox hesabıyla zorunlu tutmuşlar.
Eskiden üye olanlarda Roblox bağlayıp girmesi gerekiyor. Gel gelelim Roblox'ta ülkede yasak. Hadi VPN'le üyelik açtınız diyelim guilded giriş ekranı Roblox sayfası açarak yapıyor. Hadi PC'ye WARP benzeri 1.1.1.1 VPN kurdunuz, o zaman da 10 sorulu güvenlik duvarı vs. vs. Uğraştınız tam oldu diyorsunuz giriş yapmıyor hata veriyor
Hata "unknown error an error happened. Please try again." bu ve ne tesadüftür ki bu hatayı aşmak için VPN'i kapatmanız gerekiyor. VPN kapatılınca giriş ekranı açılmıyor. İşin özü boşa uğraşmayın :D
Şu gece o kadar çok katılımcı kaybettiler ki anlatamam. Ciddi bir hata resmen bu durum yazık. Alışan insanlar uzun yıllar boyunca kullanabilirdi.

Dostum proton vpn indirip yaptım senin yaşadığın hatanın hiç birini yaşamadım. Takıldığın bir yer varsa yardımcı olurum.

Bende 1.1.1.1 DNS ile giriş yaptım (giriş yaptıktan sonra kapatabilirsiniz) TeamSpeak çok karışık gelmişti buna geçtik konuşuyoruz gürültü azaltması var ayrıca yayınlar 1080p 60 FPS şu anlık sıkıntısı yok Roblox hesabı istemesinin nedeni de sanırım Roblox tarafından satın alınmış olmasından.

Eki Görüntüle 88848

Eki Görüntüle 88847

Başka uygulamaya geçmek yerine, tarayıcı üzerinden vpn indirip, Tarayıcıda arkadaşlarınızla Discord üzerinden görüşürken, oyunuda Türkiye üzerinden oynarsanız, ne oyun etkilenir, ne de yasak discordu etkiler bu kadar basit. Öyle iki tane çürük elma var diye komple elmayı kesemezler.

Başka uygulamaya geçmek yerine, tarayıcı üzerinden VPN indirip, tarayıcıda arkadaşlarınızla Discord üzerinden görüşürken, oyunuda Türkiye üzerinden oynarsanız, ne oyun etkilenir, ne de yasak Discord'u etkiler bu kadar basit. Öyle iki tane çürük elma var diye komple elmayı kesemezler.

Tarayıcı arkada fazla yük bindiriyor sisteme. Ayrıca dc yasaklanmasaydı bu uygulamadan haberim bile olmayacaktı şu an daha stabil ona buna Nitro istemeden rahatça kullanıyoruz.