Çözüldü Discord APK indirilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

termalmacun

Başarılı
Discord'u telefonuma indirmek istiyorum ama bildiğiniz üzere Türkiye'de yasaklı olduğu için Play Store üzerinden indirilemiyor. APK mirror ve uptodown denedim ancak olmadı. Virüs yemek istemiyorum. Düzgün bir APK sitesi veya çözüm önerisinde bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm
APKMirror'da en guncel stabil surum bu gozukuyor. Split APK turunde oldugu icin bu APK'yi kurmak icin once SAI indirmeniz lazim.

SAI icin de link birakayim, buyurun. SAI'yi kurduktan sonra acip, buradan indirdiginiz Discord .apkm dosyasini secip, istediginiz dil paketlerini de secip, kur demeniz yeterli.
APKMirror'da en guncel stabil surum bu gozukuyor. Split APK turunde oldugu icin bu APK'yi kurmak icin once SAI indirmeniz lazim.

SAI icin de link birakayim, buyurun. SAI'yi kurduktan sonra acip, buradan indirdiginiz Discord .apkm dosyasini secip, istediginiz dil paketlerini de secip, kur demeniz yeterli.

Çözüm

Xiaomi kullanıyor ise SAI ile kurana kadar kafasını duvardan duvara vuracak. MT Manager ile APK'ya dönüştür deyip sonradan kurması daha hızlı ve pratik.

Hocam size çok teşekkür ederim, kuruldu. Şu an SAI'yi silsem bir sorun olmaz değil mi?

Xiaomi kullanıyor ise saı ile kurana kadar kafasını duvardan duvara vuracak. MT Manager ile APK'ya dönüştür deyip sonradan kurması daha hızlı ve pratik.

Samsung kullanıyorum, kurulumu yapabildim, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…