dandadan Uzman Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Beğeniler 383 Yer Antalya 25 Mart 2025 #1 Türkiye'de yasak olduğundan dolayı yurt dışından bir kiralama sitesi önerisi istiyorum.
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.201 Çözümler 4 Beğeniler 443 Yer Fox River Hapishanesi 25 Mart 2025 #2 dandadan dedi: Türkiye'de yasak olduğundan dolayı yurt dışından bir kiralama sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... nodesty
dandadan dedi: Türkiye'de yasak olduğundan dolayı yurt dışından bir kiralama sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... nodesty
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 25 Mart 2025 #3 VPS olursa Contabo.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 25 Mart 2025 #4 dandadan dedi: Türkiye'de yasak olduğundan dolayı yurt dışından bir kiralama sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hetzner veya OVHCloud
dandadan dedi: Türkiye'de yasak olduğundan dolayı yurt dışından bir kiralama sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hetzner veya OVHCloud
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 25 Mart 2025 #5 dandadan dedi: Türkiye'de yasak olduğundan dolayı yurt dışından bir kiralama sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de discord botu yasakmı??
dandadan dedi: Türkiye'de yasak olduğundan dolayı yurt dışından bir kiralama sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de discord botu yasakmı??
Bcansiz74 Uzman Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Çözümler 14 Beğeniler 186 25 Mart 2025 #6 OVHcloud tavsiye ederim. Heribert Yavuz dedi: VPS olursa Contabo. Genişletmek için tıkla...
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 25 Mart 2025 #7 gustavo dedi: Türkiye'de discord botu yasakmı?? Genişletmek için tıkla... Discord bilindiği üzere erişime engellendi, dolayısıyla Discord botları da Türkiye lokasyonlu bir sunucuda çalışmayacaktır.
gustavo dedi: Türkiye'de discord botu yasakmı?? Genişletmek için tıkla... Discord bilindiği üzere erişime engellendi, dolayısıyla Discord botları da Türkiye lokasyonlu bir sunucuda çalışmayacaktır.
isaliht Çalışkan Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 61 Beğeniler 28 27 Mart 2025 #8 Merhaba Türkiye lokasyon sunucu alırsınız en ekonomik çözümü ek olarakta VPN yada goodbyedpi gibi çözümler kullanabilirsiniz bulutatom.com.tr öneririm
Merhaba Türkiye lokasyon sunucu alırsınız en ekonomik çözümü ek olarakta VPN yada goodbyedpi gibi çözümler kullanabilirsiniz bulutatom.com.tr öneririm
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 28 Mart 2025 #9 isaliht dedi: Merhaba Türkiye lokasyon sunucu alırsınız en ekonomik çözümü ek olarakta VPN yada goodbyedpi gibi çözümler kullanabilirsiniz bulutatom.com.tr öneririm Genişletmek için tıkla... Sadece SSH yoluyla bağlantıyı destekleyen VPS/VDS servisleri için bu çözümler işe yaramayabilir. En garanti çözüm yurt dışından kiralamak olacaktır.
isaliht dedi: Merhaba Türkiye lokasyon sunucu alırsınız en ekonomik çözümü ek olarakta VPN yada goodbyedpi gibi çözümler kullanabilirsiniz bulutatom.com.tr öneririm Genişletmek için tıkla... Sadece SSH yoluyla bağlantıyı destekleyen VPS/VDS servisleri için bu çözümler işe yaramayabilir. En garanti çözüm yurt dışından kiralamak olacaktır.
isaliht Çalışkan Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 61 Beğeniler 28 28 Mart 2025 #10 Salih İyiadam dedi: Sadece SSH yoluyla bağlantıyı destekleyen VPS/VDS servisleri için bu çözümler işe yaramayabilir. En garanti çözüm yurt dışından kiralamak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Linux üzerinden evet SSH ancak SSH üzerindende VPN açılabilir
Salih İyiadam dedi: Sadece SSH yoluyla bağlantıyı destekleyen VPS/VDS servisleri için bu çözümler işe yaramayabilir. En garanti çözüm yurt dışından kiralamak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Linux üzerinden evet SSH ancak SSH üzerindende VPN açılabilir