Çözüldü Discord hesabı devre dışı bırakıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ftugg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 746
  • Etiketler Etiketler
    discord
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ftugg

Başarılı
Hesabım büyük ihtimal ile spamdan ban yedi ancak arkadaşlarımla şakalaşıyorduk bir anda hesaptan attı güvenlik uygulaması ile girmeye çalışıyorum ancak yine bana yanlış diyordu. Hesap şifre sıfırlamaya geldim ancak orada da aşağıdaki gibi bir hata verdi şimdi neler yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1718225521913.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 242
Çözüm
Discord hesabınız "Deleted User" olduğu an Discord'un veri tabanından tamamen silinir ve genellikle geri dönüşü olmaz. Ayrıca silinen hesap ID dahil tamamen anonimleştirilir. Discord destek ile iletişime geçmen lazım onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok.
Discord Support'a yazmak dışında bir şey yapamazsın.

Discord hesabınız "Deleted User" olduğu an Discord'un veri tabanından tamamen silinir ve genellikle geri dönüşü olmaz. Ayrıca silinen hesap ID dahil tamamen anonimleştirilir. Discord destek ile iletişime geçmen lazım onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Hesaba destek dışı giremeyecek miyim? Devre dışı bırakma zaten sonradan hesaba girilerek açılıyor diye biliyorum. Ben hesap şifresi, adı, Gmail'ini hatta güvenlik uygulamasına bile bağlıyım ve biliyorum. Ancak giremiyorum...

İfadeler: Que
Hesabını sen değil de Discord devre dışı bıraktığı için evet giremeyeceksin. Şansını dene Discord Support'a yaz hesabını açarlarsa gir.

Maalesef destek yöntemi dışında giriş sağlayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…