Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Screenshot_20241006_160037_Discord.webp

Hesabı sildikten sonra ayni bilgilerle tekrar giriş yapıp "hesabı geri yükle" butonuyla tekrardan erişebilirsiniz. Ancak yaklaşık 2 hafta sonra hesap kalıcı olarak silinmektedir.

Fakat aşağıdaki haber siteleri "onay verdikten sonra, hesabınız silinecek ve bu işlem geri alınamaz." olduğunu veya "hesap silme işleminden sonra, hesap kalıcı olarak kaldırılıyor ve yapılan silme işlemi ise geri alınamıyor." söylüyor. Lütfen gördüğünüz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin.

Eki Görüntüle 88334

Hesabı sildikten sonra ayni bilgilerle tekrar giriş yapıp "hesabı geri yükle" butonuyla tekrardan erişebilirsiniz. Ancak yaklaşık 2 hafta sonra hesap kalıcı olarak silinmektedir.

Fakat aşağıdaki haber siteleri "onay verdikten sonra, hesabınız silinecek ve bu işlem geri alınamaz." olduğunu veya "hesap silme işleminden sonra, hesap kalıcı olarak kaldırılıyor ve yapılan silme işlemi ise geri alınamıyor." söylüyor. Lütfen gördüğünüz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin.

14 gün sonra siliniyor.

2 hafta ya da 1 ay gibi bir süre içinde siliniyordu. Zaten SS'e bakacak olursanız hemen silinmedigini anlarsınız. "Silinmek için programlandı" yazıyor.

Soru sormuyorum aslinda. Yanlış bilgi veren haber sitelerini söylüyorum.
Başlığı ve SS'i görünce konuyu okumaya gerek duymadan cevap yazdım kusura bakmayın :D

2 hafta ya da 1 ay gibi bir süre içinde siliniyordu. Zaten SS'e bakacak olursanız hemen silinmedigini anlarsınız. "silinmek için programlandı" yazıyor.

Başlığı ve SS'i görünce konuyu okumaya gerek duymadan cevap yazdım kusura bakmayın :D

Bu siteleri ublacklist listeme aldim. Discord'u kötülemek amaciyla değil, doğru bilgilerle haber yapsınlar.

Hesap silinse bile hesapla ilişkili bilgilerin veri tabanında kayıtlı kalacağını düşünmekteyim. (bazı arkadaşlar hesabı silmenin çözüm olacağını sanmasın :) )

Kayıtlı kalıyor zaten. 8 yıl önce yazdığın mesaj bile kayıtlı kalıyor hesabı silsen de. Aynı şekilde mesajları silsen yine kayıtlarda duruyor.