Bütçe nedir
Yetkin
2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam virüs 2. plan. Büyük ihtimal girdiğiniz bir sunucunun botunu kabul ettiniz ve otomatik olarak sunucuya sokuyor sizi. Ayarlar bağlantılar kısmında (farklı bir yer olabilir hatırlamıyorum tam) botların yetkilerini kaldırın sorun düzelir.2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Ente auth kullanmanızı öneririm hocam. Hem açık kaynak hem de daha güvenilir. Hesap açma var ve kurtarmak için yedek kodlar E-mail doğrulama tarzı şeyler var. Korkmadan kullanabilirsiniz.Bizzat kendi hesabımı kaybettim Google Auth yüzünden.
Hocam hesabınızın şifresini değiştirin ve 2FA'yı açın.2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Büyük ihtimalle tokeniniz grablendi. Virüs programı ile pcni taratıp discord parolanı değiştirip 2fa koymanı tavsiye ederim.2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Neden hocam?2FA ekleyecekseniz asla ama asla Google Auth kullanmayın.
Hocam virüs 2. plan. Büyük ihtimal girdiğiniz bir sunucunun botunu kabul ettiniz ve otomatik olarak sunucuya sokuyor sizi. Ayarlar bağlantılar kısmında (farklı bir yer olabilir hatırlamıyorum tam) botların yetkilerini kaldırın sorun düzelir.2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Ente auth kullanmanızı öneririm hocam. Hem açık kaynak hem de daha güvenilir. Hesap açma var ve kurtarmak için yedek kodlar E-mail doğrulama tarzı şeyler var. Korkmadan kullanabilirsiniz.Bizzat kendi hesabımı kaybettim Google Auth yüzünden.