Bütçe nedir
Yetkin
2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam virüs 2. plan. Büyük ihtimal girdiğiniz bir sunucunun botunu kabul ettiniz ve otomatik olarak sunucuya sokuyor sizi. Ayarlar bağlantılar kısmında (farklı bir yer olabilir hatırlamıyorum tam) botların yetkilerini kaldırın sorun düzelir.2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Ente auth kullanmanızı öneririm hocam. Hem açık kaynak hem de daha güvenilir. Hesap açma var ve kurtarmak için yedek kodlar E-mail doğrulama tarzı şeyler var. Korkmadan kullanabilirsiniz.Bizzat kendi hesabımı kaybettim Google Auth yüzünden.
2FA var zaten hocam.Hocam hesabınızın şifresini değiştirin ve 2FA'yı açın.
Hocam virüs 2. plan. Büyük ihtimal girdiğiniz bir sunucunun botunu kabul ettiniz ve otomatik olarak sunucuya sokuyor sizi. Ayarlar bağlantılar kısmında (farklı bir yer olabilir hatırlamıyorum tam) botların yetkilerini kaldırın sorun düzelir.
Düzelmez ise Malwarebytes ile tam tarama yapıp şifre değişin.
Deneyeceğim, teşekkürler.MBAM ile önce bir bilgisayarını tarat. Sonra da ilk iş Discord şifreni değiş. Varsa 2FA aç.
Discord'u silip geri yükleyin veya tarayıcıdan girin. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapın. Gmail hesaplarınız gibi hesaplardan bilgisayarda virüs varsa çıkış yapın ve telefondan şifrelerini değiştirin, bilgisayardaki virüs gidene kadar geri girmeyin.2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
MBAM ile önce bir bilgisayarını tarat. Sonra da ilk iş Discord şifreni değiş. Varsa 2FA aç.
Bilgisayarda virüs varsa 2FA işe yaramaz. Discord tokeni ile 2FA atlanır. Şifre değişince de bilgisayarda virüs varsa yeni şifre tekrardan karşı tarafa gidiyor. Hesapları kurtarmak için bilgisayardaki hesaplardan çıkış yapıp virüs olmayan farklı cihazdan şifrelerini değiştirmesi gerekir.Hocam hesabınızın şifresini değiştirin ve 2FA'yı açın.
2FA ekleyecekseniz asla ama asla Google Auth kullanmayın. Telefonu sıfırladığınız ya da uygulamayı sildiğiniz an gidiyor hesap bir daha kurtarma şansınız yok.
Bilgi kirliliği yok, bir kısım virüs ihtimali için öneri yaptı bir kısım da yetkili uygulamalar için.Fazlasıyla bilgi kirliliği var konuda işte çözüm;
Ayarlar > Yetkili Uygulamalar > (İsmi garip olan yetkilendirmeyi üstüne gelerek Yetkiyi kaldır tuşuna basınız.)
Eğer bu menüyle ilgili bir kullanımınız yoksa ekrandaki bütün yetkilendirmeleri kaldırabilirsiniz.
2 tane bu yetkiden olan bot vardı yetkileri kaldırdım şu anlık sorun yok yarın tekrar bakacağım.İşte örnek;
Eki Görüntüle 27482
"Join servers for you" yazan yetkilendirmeleri kaldırman sorunu çözmek için yeterli olacaktır.
2FA ekleyecekseniz asla ama asla Google Auth kullanmayın. Telefonu sıfırladığınız ya da uygulamayı sildiğiniz an gidiyor hesap bir daha kurtarma şansınız yok.
Önerdiğiniz auth varmi hocam. Tekrardan gecmis olsun.2FA ekleyecekseniz asla ama asla Google Auth kullanmayın. Telefonu sıfırladığınız ya da uygulamayı sildiğiniz an gidiyor hesap bir daha kurtarma şansınız yok.