Bütçe nedir
Yetkin
2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam virüs 2. plan. Büyük ihtimal girdiğiniz bir sunucunun botunu kabul ettiniz ve otomatik olarak sunucuya sokuyor sizi. Ayarlar bağlantılar kısmında (farklı bir yer olabilir hatırlamıyorum tam) botların yetkilerini kaldırın sorun düzelir.2 gündür bu sorunu yaşıyorum, kendi kendine sunuculara giriyor ve bilindik botlar nsfw sunucularını özelden spamlıyor. Ne yapmam gerek.
Ente auth kullanmanızı öneririm hocam. Hem açık kaynak hem de daha güvenilir. Hesap açma var ve kurtarmak için yedek kodlar E-mail doğrulama tarzı şeyler var. Korkmadan kullanabilirsiniz.Bizzat kendi hesabımı kaybettim Google Auth yüzünden.
Ne kullanmasını tercih edersiniz peki? Alternatif program önerisi var mı? Dediğiniz şeyi birebir yaşadım.
Önerdiğiniz auth varmi hocam. Tekrardan gecmis olsun.
Böyle insanları bot üzerinden "Join servers for you" seçeneğini seçtirerek botları satıyorlar ve bu botlarla yeni sunucu açıp otomatik bütün insanları sunucuya katılmasını sağlıyorlar.2 tane bu yetkiden olan bot vardı yetkileri kaldırdım şu anlık sorun yok yarın tekrar bakacağım.