Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
Yukarıdaki videodaki yöntem VPN gibi çalışıyor ve Discord sunucularında yüklenme hızını, pingini ya da avatar yüklenme hızlarını etkileyebilir. ByeDPI Manager ile DPI'ı sadece Discord'a özel çalıştırabilirsin. VPN olmadan DPI'ı sadece Discord'da çalıştırarak aynı bu yöntem gibi kullanabilirsin. O yöntem de bu:
Superonline ile yukarıda attığımı kullanıyorum.
ben_oguz
Uzman
Yukarıdaki videodaki yöntem VPN gibi çalışıyor ve Discord sunucularında yüklenme hızını, pingini ya da avatar yüklenme hızlarını etkileyebilir. Byedpı Manager ile DPI'ı sadece Discord'a özel çalıştırabilirsin. VPN olmadan DPI'ı sadece Discord'da çalıştırarak aynı bu yöntem gibi kullanabilirsin. O yöntem de bu:
Bu cok daha mantikli ve Vanguard'la sorun yasamicakmisim gibi geldi sen de bir sorun yasamadiysan bunu yapacağım.
sawyerford
Üstün
Hayır. Asıl sorun çıkaran oyun CoD ve CoD dahi bu yöntemle açılıyor yani sorun yok. Tüm oyunları oynuyorum.Bu cok daha mantikli ve Vanguard'la sorun yasamicakmisim gibi geldi sen de bir sorun yasamadiysan bunu yapacağım.
ben_oguz
Uzman
Hayır. Asıl sorun çıkaran oyun CoD ve CoD dahi bu yöntemle açılıyor yani sorun yok. Tüm oyunları oynuyorum.
Her şeyi aynisini yaptim ama her şey acilabiliyordu. Ben connect demeden bile her şey acilabilyordu sonra hepsini sildim ama hala tum sitelere erisebilyom arka planda da bir şey calismio nasıl oldu bu.
PC resetledim.
Her şeyi aynisini yaptim ama her şey acilabiliyordu. Ben connect demeden bile her şey acilabilyordu sonra hepsini sildim ama hala tum sitelere erisebilyom arka planda da bir şey calismio nasıl oldu bu.
Simdi de Win'de Discord acilmio ama Brave'de acilyo Roblox falan da acliliyor.
bunu duzenleyip yaziyorum:Ne yaptim bilmiyorum ama sadece bravede her sayfayi acabilyorum hicbir eklenti olmadan ne baska tarayicida oluyor ne de indirdigim dc yi acabilyorum ben bole kullanicam galiba
Son düzenleme:
Vanguard bunu üçüncü parti yazılım olarak algılayabilir mi?
Düşük bir ihtimal de olsa olabilir.