Bütçe
2.000-3.500 TL

FearcaN

Uzman
Sizlerden sadece Discord'da kullanabileceğim, dış sesleri fazla almayan, mümkünse uzun stantlı bir F/P mikrofon önerisi bekliyorum. Uzun süre PC başında arkadaşlarımla zaman geçirdiğim için bir süre sonra kulak üstü kulaklık, kulak ağrısı ve baş ağrısı yapıyor kulak içi kulaklık takıp kulak üstünü boynuma takarak mikrofonunu kullanıyorum ancak o da rahat ettirmiyor. Kendim biraz araştırdım ve aşağıdaki mikrofon hoşuma gitti, ama çoğu kişi Discord'da sesi az ilettiğini söylüyor kullanan varsa anlatırsa bu ürünü sevinirim. Profesyonel bir şey aramıyorum sesi net iletsin yeter benim için şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba discord için ben de mikrofon arıyorum. Kullandığınız mikrofon arka sesleri ve klavye seslerini alıyor mu acaba.

Mikrofonun yapısı gereği en ufak sesleri bile algılıyor. Ben mikrofonun ses seviyesini en sonda kullanıyorum ve öyle olunca aşırı hassas hale geliyor olabilir. 30-40 cm uzaklıktaki şeyin sesini bile algılıyor. Az önce test yaptığımda klavye sesi, mekanik olmadığı için gelmedi fakat 30-40 cm uzaklıktan şarkı açtığımda ve alkışladığım zaman mikrofon bunu algıladı baya.

Fakat siz zaten Discord için kullanacağınızdan dolayı, arka plan sesleri Discord'un gürültü engelleme özelliği sayesinde karşı tarafa gitmez.

Merhaba deneyimlerin nasıl Discord performansı falan. Dış sesi alıyor mu tek korktuğum kısım O, krisp ile düzgün çalışıyor mu acaba?

Arkadaşlarım sesimin daha iyi geldiğini ancak kulaklık mikrofonuna göre ince tiz bir ses verdiğini söylüyorlar aşırı değil ama. En son ses seviyesinde ben konuşmadığım zaman dış sesi almıyor ama konuşurken biraz klavye sesi alıyor blue Switch klavye kullanıyorum sesi fazla genel olarak gayet başarılı zaten Discord'un gürültü engellemesiyle ses temiz gidiyor tek sıkıntım konuşurken yan odada ki TV sesini ve kapı kapatma seslerini biraz alıyor gibi. Sesi tiz veriyor oda abartılacak kadar değil ses seviyesini ortaya alıp mikrofonu biraz yakın tuttuğumda dış sesleri neredeyse almıyor tavsiye ederim.