Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Çoğunuz biliyor; Discord Türkiye'de hâlâ aktif değil. Ben sadece internet sitesinden veya bilgisayardan girerek arkadaşlarla iletişim kurabiliyorum. iPhone 12 kullanıyorum, iOS sürümüm ise 26.1.

Acaba Discord uygulamasını iOS'a yükleme imkânım var mı? Varsa, bunu nasıl yapabilirim? iPhone kullanan ve Discord'u yükleyebilen biri varsa, lütfen bana da yardımcı olabilir mi?

Çözüm
App Store ayarlarından ülkeyi Amerika seç. Numarayı salla. İndirince geri Türkiye yaparsın ülkeyi.
App Store uygulamasına girdikten sonra bölgenizi ABD olarak ayarlayın. İndirme işlemi tamamlandığında VPN aracılığıyla hesabınıza giriş yapın. Tüm bu adımlar tamamlandıktan sonra App Store uygulamasına girip bölgenizi tekrar Türkiye yapabilirsiniz, bir sorun olmayacaktır.

@Toby Fox, @Soretive,
Vallahi gençler, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden.

Sonunda uygulamayı yükledim, artık benim de Discord uygulamam var telefonumda 😀🤣

IMG_2107.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Çoğunuz biliyor; Discord Türkiye'de hâlâ aktif değil. Ben sadece internet sitesinden veya bilgisayardan girerek arkadaşlarla iletişim kurabiliyorum. iPhone 12 kullanıyorum, iOS sürümüm ise 26.1.

Acaba Discord uygulamasını iOS'a yükleme imkânım var mı? Varsa, bunu nasıl yapabilirim? iPhone kullanan ve Discord'u yükleyebilen biri varsa, lütfen bana da yardımcı olabilir mi?
Arkadaşların dediği şekilde yükledim VPN ile hala girip kullanıyorum telefondan sorunsuz ilk kapandığı günden beri.