Kullanmıyorum ancak Discord.JS başındaki noktayı silmemi söyledi hata kodunda, sildim ancak bu sefer de catch unexpected token diyor.Oldukça küçük hatta tek bir karakterden kaynaklanan bir hata. Bulmaya çalışmak sizin için öğretici olacaktır. Syntax hatası olduğunu söyleyebiliriz sanırım. İyice inceleyin.
Aslında VS Code kullanıyorsanız editörde bu hataları görebiliyor olmalısınız. Galiba eklenti gerekmiyor. Kullanmıyorsanız da kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de üstüne eklenti olarak Error Lens'i öneririm.
Detaylar
Kim cevapladı?Kullanmıyorum ancak Discord.JS başındaki noktayı silmemi söyledi hata kodunda, sildim ancak bu sefer de catch unexpected token diyor.
.catch'i zincirleyerek çağırmak istemişsiniz. Zincirin arkasını, .catch'in bağlandığı yeri inceleyin.Hocam direkt o kısmı silince çalıştı ancak hala AFK yazınca çıktı vermiyor..catch'i zincirleyerek çağırmak istemişsiniz. Zincirin arkasını,.catch'in bağlandığı yeri inceleyin.
Hocam direkt o kısmı silince çalıştı ancak hala AFK yazınca çıktı vermiyor.
Bunun için ayrı bir konu açarsanız daha temiz olabilir. Anladığıma göre bu konudaki hata giderildi.
Son hatanızın nedenini de söyleyeyim:
.catch'ten önce noktalı virgül geliyordu, onu silmeniz gerekiyordu.Sorunu çözdüm hocam, yeni şeye gerek yok.Bunun için ayrı bir konu açarsanız daha temiz olabilir. Anladığıma göre bu konudaki hata giderildi.
Son hatanızın nedenini de söyleyeyim:.catch'ten önce noktalı virgül geliyordu, onu silmeniz gerekiyordu.
- Makaleler
- 7
Sıfırdan oturup JavaScript öğren. Yarım yamalak iş yapma. Daha böyle çok konu açarsın. Sorununu çözmeyi de bilmiyorsun.
Sıfırdan oturup JavaScript öğren. Yarım yamalak iş yapma. Daha böyle çok konu açarsın. Sorununu çözmeyi de bilmiyorsun.
Hocam şimdilik eğlencesine yapmıştım botu, boş zamanım olunca öğreneceğim sağolun