Neyse ki ne kimliğimi yükledim, ne de kredi kartı bilgilerimi verdim. Kullandığım e-posta da ana e-postam değil, Discord'a özel e-posta.

Bende kimlik yoktu, fakat kredi kartımı yüklemiştim. Şimdi onu sileceğim e postamın şifresini değiştireceğim o kadar. Kullandığım e-posta şahsi e postam ve içinde ne kadar video fotoğrafım var artık siz düşünün :D

Bende kimlik yoktu, fakat kredi kartımı yüklemiştim. Şimdi onu sileceğim e postamın şifresini değiştireceğim o kadar. Kullandığım e-posta şahsi e postam ve içinde ne kadar video fotoğrafım var artık siz düşünün :D

Bir şey, olacağını çok sanmam. Zaten her şeyimiz internette var.

Evinde 100'den fazla LGBT bayrağı bulunan sjw'ler üzgün. E-boy/Girl veya Furry'lerde dahil.

Nitro fiyatını şişirip de Nitro'ya abone olmayanların haklarını gün geçtikçe kırpan şirket değil mi bu? Hatta insanlara saçma sapan haksız nedenlerle ban atan şirket. Beter olsunlar cehenneme kadar yolları var, umarım sağlam bir rakip çıkar da batarlar.

Çalınan veriler tüm kullanıcıları kapsamıyor, Discord'un eski kimlik doğrulama sisteminde doğrulama yapan kişilerin verisi çalındı. Eski doğrulama sistemini sağlayan şirkette 3. parti bir uygulama olan Zendesk. Kısaca mesajlarınız vs. sızmadı ve bizimle ilgisi yok. Yurt dışındakileri kapsayan bir şey bu.