Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GODOU

Başarılı
Arkadaşlar Discord uygulamasını Recep beyin videosu ile wiresock uygulaması ile kullanıyordum ama yaklaşık 1 haftadır böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Ne sunucu gönderileri ne de arkadaşların direkt mesajları görüntülenemiyor ve fotoğraftaki hatayı alıyorum.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2026-01-26 170934.webp
    Screenshot 2026-01-26 170934.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 87
Çözüm

Maalesef olmadı Recep Bey.
GoodbyeDPI kullanan arkadaşlarım herhangi bir sorun yok. Sanırım ben de GoodbyeDPI kullanmaya başlayacağım.

GoodbyeDPI kullanan arkadaşlarım herhangi bir sorun yok. Sanırım ben de GoodbyeDPI kullanmaya başlayacağım.
Recep beyin bu videosu hala düzgün şekilde çalışıyor arkadaşlar herhangi bir sorun yaşamadım
Bu konuda birkaç deneme yaptım.
SplitWire-Turkey, WARP'ın wireguard profilini çıkarıp wiresock ile bu profili kullanıp Discord'a yönlendiriyor.

Önce manuel olarak WARP wireguard profilini kendim çıkarıp denedim, mesajlar yüklenmedi. Sonra WARP'ı normal şekilde açtım, yine mesajlar yüklenmedi. Yani sorun komple WARP'ta.

Ne yapabilirsiniz?
Standart kurulum yerine ByeDPI, GoodbyeDPI veya Zapret seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Recep beyin bu videosu hala düzgün şekilde çalışıyor arkadaşlar herhangi bir sorun yaşamadım

Son düzenleme:
Çözüm