Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.748 Yer Bursa, Turkey 9 Mart 2024 #1 Selam dostlar iyi sosyaller; Son 3-4 gündür Discord sesimi algılamıyor ve karşı tarafın sesini vermiyor, sürücülerim, windows falan her şey güncel. Ne yapmam gerekiyor? Hiçbir şekilde sesim gitmiyor ve gelmiyor.
Selam dostlar iyi sosyaller; Son 3-4 gündür Discord sesimi algılamıyor ve karşı tarafın sesini vermiyor, sürücülerim, windows falan her şey güncel. Ne yapmam gerekiyor? Hiçbir şekilde sesim gitmiyor ve gelmiyor.
Çözüm Beyazıt 9 Mart 2024 Llama dedi: Sadece Discord'da mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama kullanmıyorum bilgisayarda şimdi WhatsApp yüklüyorum orada deneyeceğim. Ama hep Discordda oluyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar, ayarlardan ses ayarlarını sıfırladım sürücüleri güncelledim düzeldi.
Llama dedi: Sadece Discord'da mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama kullanmıyorum bilgisayarda şimdi WhatsApp yüklüyorum orada deneyeceğim. Ama hep Discordda oluyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar, ayarlardan ses ayarlarını sıfırladım sürücüleri güncelledim düzeldi.
Llama Yetkin Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 692 Çözümler 7 Beğeniler 689 9 Mart 2024 #2 Sadece Discord'da mı? Artı 0 Eksi
KS KS Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.748 Yer Bursa, Turkey 9 Mart 2024 #3 Llama dedi: Sadece Discord'da mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama kullanmıyorum bilgisayarda şimdi WhatsApp yüklüyorum orada deneyeceğim. Ama hep Discordda oluyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar, ayarlardan ses ayarlarını sıfırladım sürücüleri güncelledim düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Llama dedi: Sadece Discord'da mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama kullanmıyorum bilgisayarda şimdi WhatsApp yüklüyorum orada deneyeceğim. Ama hep Discordda oluyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar, ayarlardan ses ayarlarını sıfırladım sürücüleri güncelledim düzeldi.