Discord Mr. Beast coin virüsünün adı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ElonXMusk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 137

ElonXMusk 60

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, dün bilgisayarımda bir virüs yaşadım, takdir ederseniz şimdi virüsü anlatayım. Sabah Discord açtığımda herkese Mr. Beast coin fotosu gitmiş, yani 4 fotoğraf var, para var, iPhone falan var işte. Sonrasında bu fotoğraf atılan herkes yok sayılmış. Sonra Instagram'a girdiler ve DM'lerden herkese Elon Musk X fotosu atmaya başladılar, gözümün önünde. Sonra bildiğinizi işlemleri yaptım, bu virüsün adı ne? Ben RAT diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum, ihtimalleri düşünüyorum. Trojan olduğunu düşünüyorum veya Infostealer.
Dostum, bilgisayarında oturumunu açtığın tüm hesaplarının şifrelerini başka bir cihazdan değiştir. Elinde flaş disk varsa format flaşı hazırlayıp bilgisayarına komple bir format çek. Kafan rahatlar en azından. Çok endişeli ve panik haldesin. Sorunun çözümüne odaklan olan olmuş artık.

Tüm şifrelerimi değiştirdim zaten. Komple format çekmeme gerek yok. Zaten virüsün ne olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…